Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci Yurdu Ve Okul Taşınma Sorunu

05 Eylül 2024 21:35

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu meslek yüksekokulu'nda bankacılık ve sigortacılık bölümü 1. Sınıf öğrencisiyim. İstanbul'da oturuyorum. Okula kayıt için gittiğimde, Hayrabolu'da yer alan okulun yıkılabileceği ve okulun Tekirdağ merkeze taşınma ihtimali olduğu söylendi. Hiçbir şekilde bir haber yok. Hayrabolu'da KYK yurdu öğrenci almıyor. 30 Eylül'de dersler başlayacak fakat ne bir kalacak yerim var ne de bir okulum.

10 Eylül 2024 00:44

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hayrabolu meslek yüksekokulu 1. Sınıf öğrencisiyim okula kayıt yaptırmak için gittiğimde Hayrabolu meslek yüksekokulunun binası depreme dayanıklı hale getirilmesi için okulun boşaltılacağı ve merkeze taşınma durumu olabileceği söylenmişti ve böyle bir durumda okulun sitesinde bilgi verileceği dile getirilmişti. Kaç gün geçmesine rağmen sitede bu konuyla alakalı hiçbir şey yayımlanmadı. Hayrabolu meslek yüksekokul idaresini defalarca aradım ve zar zor ulaşabildim. Hayrabolu meslek yüksekokulu için Hayrabolu teskinin bir binasını ayarladıklarını ve eğitimin orada görüleceğini söylediler. Hayraboluda yurt bulunmadığını ve Hayrabolu KYK yurdunda bulunan öğrenciler için de Tekirdağ merkezde bir yurt ayarladıklarını söylediler Tekirdağ merkezden Hayrabolu'ya kışın nasıl gidecek bu öğrenciler servis ayarlanacak mı diye sorduğumda orasıyla biz ilgilenmiyoruz cevabıyla karşılaştım. Ben İstanbul'da yaşıyorum ve bu okulu tercih etmeden önce okulun internet sitesinde böyle bir durumda bilgi vermedikleri ve hayraboluda kalacak yurdum veya kirasını ödeyebileceğim bir daire olmadığı için eğitimimi dondurmak durumunda kalacağım. Benim gibi bir sürü mağdur öğrenciler de var. İşini hakkıyla yapmayan o kadar çalışan var ki ve onlar yüzünden biz bu durumdayız :)

14 Ağustos 2023 14:18
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Namık Kemal Üniversitesi Yatay Geçişte Hazırlık Sınıfı Mağduriyeti Ve Zaman Kaybı

27 Ağustos 2024 21:17

03 Eylül 2025 23:02