Nailart Selin Barun Kahramankazan'da Mağduriyet

20 Ekim 2024 13:17

Selin Barun Nailart kahramankazan'da kıl tekniği+pudralama yaptırdım ve pişman oldum. İlk işlemimde kıl tekniği çalıştı herhangi bir sorun yoktu modelini beğendim ancak 2. İşlemde microblading yaptı. İnce bir kaş istememe rağmen kalın kaş yapmış. Ayrıca kaşlarım birbirine eşit bile değil. İstediğim özellikleri ısrarla belirtmeme rağmen kaşlarımı mahvetti. Tüm bunların yanında kaşlarımı beğenmediğimi söylediğimde kovar gibi tavır aldı. Asla memnun değilim.

Selin

Merhaba “Kıl tekniği” olarak ifade edilen uygulamanın uluslararası ve teknik adı "Microblading"'dir. Şikayette bu kavramların farklı işlemler gibi aktarılması, uygulamanın içeriğinin doğru şekilde bilinmediğini göstermektedir. İlgili işleme ait öncesi ve sonrası görseller salonumuz arşivinde mevcut olup, kaşların simetrik ve talep edilen doğrultuda çalışıldığı açıkça görülmektedir. Bilgi eksikliğine dayanan bu içeriğe ilişkin hukuki haklarımız saklıdır.

Selin

Tüm görsel paylaşımlarımız, müşterilerimizin onayı ve bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiştir.

Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:14
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 00:38