Hüsnü sonuçtan hiç memnun değil

Nacsshost Makine Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Nacsshost Makine Arızası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
25 Temmuz 2024 20:16

Aldığım makine 2 gün sonra silindi ve bana ücretini ödememişim gibi davrandı. Yetkili ekipler saçma sapan cevaplar vererek beni geçiştirdi ve ben de gerekli yerlere şikayet edeceğimi söyledim. Fakat onların demesine göre benim şikayet etmem umurlarında olmazmış çünkü yasada böyle bir şey yokmuş. Özellikle A*** isimli şahıs kendini bir şey sanıyor. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok elemanlarda. Dobra davranıyorlar. 324 TL aldı ve sonuç ne? Makine yok, üstüne bize kötü davranıyorlar. Ben şikayetimi gerekli mercilere ilettim, buradan da yazıp sizi bilgilendireyim dedim.

27 Temmuz 2024 21:05
nacsshost-makine-arizasi-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg

Ek olarak firma şu anda benim hesabımı banladı "iade talep" ettiğim için

05 Aralık 2024 19:04

Güncelleme: Bugün Tüketici Hakem Heyeti'nden geri dönüş aldım ve haklı olduğum yönünde karar verildi. Görünen o ki, firma düşük meblağlar söz konusu olduğunda kimsenin uğraşmayacağını düşünerek insanları mağdur etmeyi alışkanlık haline getirmiş. Ancak, bu durumu buraya yazmak yerine, siz de firmanın haksız uygulamalarını Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edebilirsiniz. Firma sahibinin, konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum. Sürekli aynı şeyleri tekrar ediyor ve kesinlikle profesyonel bir işletme izlenimi vermiyor.  Maalesef, kendilerini bir yalana inandırmış durumdalar: Sanal ortamda satılan bir ürünün iade edilemeyeceğini düşünüyorlar. Ancak, fatura kesiyorlarsa, bu işlemlerin iptali ya da iadesi de mümkün. Fatura düzenlenebiliyorsa, iptal veya iade bildirimi de yapılabilir. Bunu bile bilmeyen kişilerin işletme yönetiyor olması gerçekten üzücü.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2025 17:17
Ürün Teslimatı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Sosyal
23 Ekim 2023 18:28

Axyra Bilişim Emeklerim Çöp Oldu

17 Temmuz 2025 12:11
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Haziran 2024 16:31