My Okulları Başiskele Kayıt İptali!

15 Şubat 2023 13:50

28.01.2023 tarihinde başka bir özel okulda bulunan kızımı seneye öğrenim görmek üzere Başiskele my okullarına erken kayıt yaptırdım. Daha sonrasında özel nedenlerden dolayı mazeretimi bildirerek 2 hafta sonra kaydını iptal etmek istedim bana verilen cevapta %10 tazminat ödemek zorunda olduğumun yani 6700 TL' yi gerek okul idarecisi gerek avukatları tarafıma bu bedeli ödemem gerektiğini söylediler.
Sebebi ise sözleşmede küçük küçük yazan madde halinde yazıyormuş bana şifahi olarak da kesinlikle söylemediler. Şunu söylemek isterim ki hukuken haklılar ama bana göre Allah katında haksızlar para, emek, alın teri bu kadar kolay kazanılmıyor.
My okulları dediğimiz güya dini vecizelerimiz önem veren bir okul olarak bilinen bir kurumun hiçbir hizmet etmeden sadece 15 gün için benden 1 yıllık eğitim ve yemek parasının %10' u olan 6700 TL para aldılar...
Benim talebim; benden 15 gün için tarafıma hiçbir hizmet almadığım sadece 1 bardak çaylarını içtiğim bu okul 6700TL parayı tarafıma değil de depremzedeler için kullanılmak üzere AFAD'a yatırmalarını talep ediyorum.

Davut
Davut

Sedat Bey çok teşekkür ederim. Bende kızımı oraya yazdırmayı düşünüyordum evime yakın diye. Yorumunuzdan sonra asla oraya yüz sürmeyeceğim. Ted Koleji ve My Koleji arasında gidip geliyorum. 6,700 TL yüzünden benim gibi bir müşteriyi daha kaybettiler... Reklamın iyisi de kötüsü de olur bu hayatta.