Nida sonuçtan hiç memnun değil

My House Bodrum My House Yüksek Aidat Talebi

03 Ocak 2024 10:33

My house Bodrum tatil köyüne ait 0252 382 82 85 numaralı telefondan dün ve bugün aramalar yaptım fakat telefonlara cevap verilmiyor. Devre mülkleri satarken istediğimiz daireyi seçip kalabileceğimiz söylendi. Ancak tatil zamanı geldiğinde 'Herkes istediği daireyi seçerse arka daireleri kim seçecek?' demeye başladınız. Yıllık 150 euro sabit aidat bedeli belirttiniz ve 'Biz euro alıyoruz, kur kendini koruyor.' dediniz. Önce aidatı 200 euroya çıkardınız, tüm bunları kabullendik. Şimdi ise TL'ye dönüş yapıp 12000 lira aidat talep ediyorsunuz. Gelecek yıl bizi neyin beklediğini merak ediyorum. Bu fiyatlara ve şartlara her yerde bir haftalık konaklama bulabiliyoruz. Kendinizi Armonia ile kıyaslamak ayrı bir yanılgı. Armonia'nın kendine ait bir sahili varken, biz sahilde sanki mülteciymişiz gibi hissediyor ve şezlong için ayrıca yer tahsis edip ücret ödüyoruz. Armonia'nın iki ayrı havuzu, animasyonları var ve hatta tüm evler deniz manzaralı. Bu sebepler göz önünde bulundurulduğunda yaptığınız hatayı düzelteceğinize eminim. Bu fiyatlarda tercih edilebilecek bir tesis olmadığınızı düşünüyorum.

profile profile profile
10 Ocak 2024 13:51 (Şikayetten 7 gün sonra)

Yusuf
Yusuf

Söz konusu madde 13 kesinlikle sonradan aidat isteme hakkı vermiyor. Biz zaten uygulanan fahiş zamlara rağmen aidatımızı ödemişiz. Geriye dönük aidat istemek ne demek.

Emine
Emine

Diğer sorular Devremülk aidatları ödenmezse ne olur? Tapusu olmayan devremülke yıldat ödenir mi? Şahsi hak sağlayan (tapu devri olmayan) devre tatil sözleşmelerinde, devre tatil hakkından faydalanılmayacağının tatil hakkının başladığı tarihten en az 90 gün önce sağlayıcıya bildirildiği takdirde, yıllık aidat veya benzeri isim altında herhangi bir bedel ödeme yükümlülüğü bulunmamaktadır.

Nida
Nida

Haklısınız böyle bir hakları yok yetkilileri derhal bu hatalarını düzeltmeye davet ediyorum madde 13 tekrar okuyun sayin yetkililer...

My House Bodrum Beklenmedik Ekstra Ücretler

09 Kasım 2024 13:12