Şemseddin sonuçtan çok memnun

Mutlu Akü Garanti Süresinde Ölü Akü Problemi

21 Eylül 2024 11:39
Şemseddin'in Teşekkür Mesajı
“Mutlu Akü ilk iş gününde beni aradı, bayi incelemesi gerektiğini söyledi. Yönlendirdiği hedef akü Kayseri bayiindeki Harun bey gayet güzel ilgilendi, tavsiyeler verdi, daha önce de yanına gittiğim için yeni bir akü ile beni gönderdi. İnşallah sorun çözülmüştür. Kendilerine ve ilgilenen müşteri hizmetlerine teşekkür ederim”

Mutlu aküyü iki dönemdir kullanıyorum. İlkinde memnundum, aldığım akü 3 yıl sorunsuz çalışmıştı. Ancak tekrar değişimde yine Mutlu Akü takılmasına rağmen, daha bir yıl bile olmadan, akü bittiği için yolda kaldık ve takviye ile devam edebildik. Sanayiye ustaya gittim akü değişecek dedi. Garanti belgem olduğu için Mutlu Akü bayisine de gittim ama sonuç alamadım. Genel merkezin 08508080258 numarasını aradım sorunu ilettim, bena Kayseri Mutlu Akü bayisi diye bir numara verdiler:03522404040. Ancak verilen numarayı arıyorum açan olmuyor. Mutlu aküden değişim bekliyorum.

23 Eylül 2024 07:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sn. Şemseddin S. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Mutlu Müşteri Hattı

23 Eylül 2024 11:28

Sn. Şemseddin S. 21.09.2024 tarihinde tarafımıza ilettiğiniz konu ile ilgili, 23.09.2024 tarihinde sizinle irtibata geçilmiş olup konu ile ilgili gerekli görüşme yapılarak bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Mutlu Müşteri Hattı

23 Eylül 2024 17:28

21 Mart 2024 16:23
Mutlu Akü Garantili Ürünü Değiştirmiyor
Mutlu Akü Garantili Ürünü Değiştirmiyor

Muammer
23 Eylül 2024 10:45
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu Akü Garanti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

24 Eylül 2024 14:45