Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Muscent Perfume Muscent Kalitesiz Parfüm

31 Aralık 2023 17:02

Muscent ten aventus aldım. Ne bir kalıcılık var ne de benzer nota. Suya resmen esans koymuşlar. İade istedim kabul edilmedi. Türkiye nin en büyük parfüm mağazalarından biri bile kabul etmiş hatasını açılan parfümü geri almış. Bunlar hala hijyen diyor. Bir daha ne alır ne de aldırırım. Her platform da da yazacağım

Utku

Ankara Bahçelievler mağazasından ürün portföylerindeki en iyi parfüm olarak söyledikleri "Mega Amare" parfümünü aldım. 3-4 gün kalıcılık olduğunu belirttiler. Ne yazık ki birkaç saat bile kalıcı değil. Mağaza ile görüştüğümde bu üründen memnun olmadığımı, değiştirmek istediğimi söyledim. Gelen yanıtlar " burnunuz alışmıştır", " mümkün değil", " Bursa'ya AR-GE departmanına gönderelim baksınlar". ArGe departmanı sorun yok derse değişim iade yok, yani kendi inisiyatiflerine kalıyorsunuz. Memnuniyetsizlik bu şekilde giderilmez, sanki ilk defa parfüm kullanıyormuşum gibi bir duruma düştüm. Bu parfümü alırken beklentim kalıcı olması iken eğer değiştirmek istiyorsam cidden memnun kalmamışım demektir. Birçok marka müşteri memnuniyetini sağlamak adına değişim iade kabul ederken bu firma bir hayal kırıklığı. Bir daha ne alışveriş yaparım ne tavsiye ederim.

Utku

Sorunum mağaza yetkilileri tarafından çözüldü. Teşekkür ederim

23 Şubat 2025 18:14
Kalıcı Olmayan Parfüm Ve Ücret İadesi Talebi
Senem sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 21:13
İrem sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:26