Muş Devlet Hastanesi Doktor İhmali Var

18 Haziran 2024 14:16

Babam yere düşme şikayetiyle Muş devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdiğini, kalçasının kırıldığını söylediler. 4 saat bekledikten sonra acil ameliyata aldılar. Ortopedi doktoru 40 dakikalık operasyonu geçirdiğini öğrendik ama anestezi uzmanı ise 2 saatlik narkoz vermişti. Babam ameliyattan 4 saat sonra gözünü açtı, fakat kesinlikle aklı başında değildi. O gece yoğun bakımda kaldı, ertesi gün servise alındı.

Beyin cerrahı ** **, beyin kanaması geçirmesine rağmen anesteziye onay verdi. 48 saat uyanık kalması gerektiği yerde hiçbir şeyi yok deyip ameliyata onay verdi. Bir gün serviste kaldıktan sonra taburcu etti. Ortopedi doktoru ve beyin cerrahı ** **, muayene bile etmeden hastanın yanına bile gelmeden gönderdi. Bir gece evde kaldıktan sonra babam fenalaştı, şekeri 400 oldu ve o narkoz boğazında kaldı.

Acil servise kaldırdık, babam kendinde değildi. 5 gün Muş acil yoğun bakım'da kaldı. Kafalarına göre tedavi uygulandı. İlacı idrar yolundan böbrekten atamadığı için ciğerleri ve kalbi çok zorlanmıştı ve biz bunu Elazığ'da öğrendik. Muş'ta gördü, ellerinde kalıyor. Tedavi edemiyor, başından atmak için sevk çıkarıp gönderdi. Babamın bir yerde beyin kanaması olduğunu bildiğimiz halde 3 yerde kanama varmış ve ödemden dolayı su tutmuş.

Baloncuk oluşmuş. Ciğerleri verdikleri tedaviden dolayı sönmüş. Peki bu Muş devlet Hastanesi'nde olan doktorların insan canını deneme tahtası olarak görmesine ne diyelim? Babam ölümle cebelleşiyor, onlar ise şu an başka insanları denemek için koltuklarında oturuyor.

18 Haziran 2024 14:12

Babam yere düşme şikayettiyle Muş devlet hastanesine kaldırıldı ve beyin kanaması geçirdiğini ve kalçasının kırıldığını söylediler 4 saat bekledikten sonra acil ameliyatta aldılar ortopedi doktoru 40 dakikalık operasyonu geçirdiğini öğrendik ama anestezi uzmanı ise 2 saatlik narkoz vermişti babam ameliyattan 4 saat sonra gözünü açtığını söylediler ama babam kesinlikle aklı başında değil di o gece yoğun bakımda kaldı ertesi günü servise alındı beyin cerrahi İsmail içlek doktoru beyin kanaması geçirmesine rağmen anesteziye onay verdi 48 saat uyanık kalması gerektiği yerde hiçbir şeyi yok deyip ameliyatta onay verdi bir gün servis te kaldıktan sonra taburcu etti ortopedi doktoru beyin cerrahi İsmail içlek muayene bille etmeden hastanın yanına billa gelmeden gönderdi ve bir gece evde kaldıktan sonra babam fenalaştı şekeri 400 oldu ve o narkoz boğazında kaldı ve acille kaldırdık babam kendinde değildi 5 gün Muş acil yoğun bakımda kaldı kafalarına göre tedavi uygulandı ilacı idrar yolundan böbrekten atamadığı için ciğerleri ve kalbi çok zorlanmıştı ve biz bunu Elazığ da öğrendik Muş'ta gördü ellinde kalıyor tedavi edemiyor başından atmak için sevk çıkartıp gönderdi ve babamın 1 yere de beyin kanaması bildiğimiz 3 yerde kanama varmış ve ödemden dolayı su tutmuş baloncuk oluşmuş ciğerleri verdiği tedaviden dolayı sönmüş peki bu Muş devlet Hastanesi de olan doktorların insan canını deneme tahtası olarak görmesine ne diyelim babam ölümle cebeleşiyor onlar ise şu an başka insanları denemek için koltuklarında oturuyor

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

23 Ağustos 2024 19:29
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede İlgisizlik Ve Yanlış Taşıma Mağduriyeti

18 Nisan 22:35

Acil Ameliyat Gerekliliği Ve Doktorun Umursamaz Tavrı

20 Ekim 2024 21:08
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Yoğun Bakımda İlgisizlik Ve Hijyen Eksikliği Hasta Sağlığını Tehdit Ediyor

26 Mayıs 12:40