Ufuk sonuçtan çok memnun

Muratbey Sürmeli Peynirde Gaz Kokusu Ve Bozuk Tat

Muratbey Sürmeli Peynirde Gaz Kokusu Ve Bozuk Tat
21 Temmuz 2023 14:25
Ufuk'un Teşekkür Mesajı
“Önce evimden gelip teslim alıp bana hediye peynir vermeyi teklif ettiler ancak evde değildim daha sonra evime yakın bir yerden iadesini sağlayıp iki adet hediye peyniri aldım. İade ettiğim ürün incelenip bana gerekli bilgiler verilecekmiş. İlgileri için teşekkür ederim.”

Muratbey Sürmeli peynir aldık kalabalık bir kahvaltı misafirimiz vardı her zaman aldığımız peynir olduğu için açıp servis ettik fakat peynirde gaz kokusu gibi bir koku vardı çok utandık misafirlere bozuk peynir koyduk önlerine. Her firmadan beklerdim ama Muratbey markasından beklemezdim. Resmen gaz kokulu bozuk peynir satmışlar bize. Sağlığımızı böyle büyük firmalardan aldığımız ürünlerle bozuyoruz. Sağlık Bakanlığına gideceğim.

21 Temmuz 2023 14:28 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Ufuk K. Tarafımıza yaptığınız şikayet bildiriminizle ilgili gerekli süreç başlatılmıştır. Size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla; Muratbey Gıda San. Tic. A.Ş.

Ufuk
Ufuk
26 Temmuz 2023 17:52

02 Ağustos 2023 15:24

Ufuk K. yaşadığı sorun ile ilgili bilgilendirme yapılmış, memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla; Muratbey Gıda A.Ş.

Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
19 Ekim 2023 16:12
"İlginiz için gerçekten teşekkür ederim"
Kaan sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2024 00:12
"Sorunumu seri bir şekilde çözdünüz çok teşekkür ediyorum"
Bozulmuş Peynir Ve İade Sorunu
Bozulmuş Peynir Ve İade Sorunu
Dilek sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 19:46
"Şikayetim kısa sürede çözüldü çok teşekkür ederim"
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 16:52
Gizem sonuçtan çok memnun

24 Ocak 2024 22:32
"Her şey için çok teşekkür ederim 1 günde sorunum halloldu"