Münzevi Bungalov Sapanca Habersiz Yapılan Konaklama İptali

18 Kasım 2024 13:421.816

1 haftalık okul tatili için çocuklarımı mutlu etmek istedim bir yerle anlaştım ama sosyal medyada bakınırken münzevi bungalovu gördüm, İşletme müdürü yaptığımız konuşmada mekanı o kadar met etti ki tuttuğumuz yerden vazgeçerek burada konaklamaya karar verdik.

Ertesi gün tuttuğum yeri kapora yakarak bıraktım, müdür beye küçük evlerden birinde kalacağımızı söyledik ve fiyatta ufak bir indirim rica ettik size fiyat konusunda dönüş yaparım dedi, sorun yok olursa iyi olur olmazsa da fark etmez dedik.

Eşim ve çocuklarımla bu işletmeye gideceğimi paylaştım, çocuklarım çok heyecanlı resimlerden hayaller kurdular. Sonra işletme müdürü bizi aradı ve indirim yapamayacağını ayrıca evide veremeyeceğini belirtti. Nasıl böyle bir şey olur şakamı bu dedim. Üzgünüm ama büyük patronlarının hatırlı misafirlerine odaları rezerve ettiğini bizi kabul edemeyeceğini söyledi.

Saatlerce dil döktüm tuttuğum yeri nasıl başkasına verir tatile 3 gün kalmış her yer tutulmuştur sizin sunumunuzla kapora yaktık sizi tercih ettik dedimsede sizinle yazılı bir akitimiz yok ayıp oldu ama yapacak bir şey yok başka yer bakın dedi utanmadan. Bu işletmenin fiziki yapısını ve Konfor oranını bilmiyorum ama ticari ahlaklarını iyi biliyorum.