Betül sonuçtan memnun

04 Eylül 2024 17:37

Multibrand mağazasından aldığım Polo yaka tshirtün ilk yıkamada yakasının rengi attı sürtünme yapılmış gibi bir görüntü oluştu. 1 ay olmadan iade için geri Götürdük Tommy e göndereceğiz onlar karar verecek dendi ve ürünüm yanlış yıkama ve yüksek ısıda kurutma yapıldığı söylenerek kabul edilmedi. Neden yüksek ısıda atayım lacivert renkte Polo bir tshirtü. Bununla birlikte 7 tshirt daha aldık onlar yanlış yıkanmadı da bu mu yıkandı. Multibrand Tommy ile ilgili diyor Tommy ye mail atıyorum Tommy.com dan almadıysanız ilgilenmeyiz diyorlar kötü ilgisiz bir yönetim süreci. Kaldık dünya para verdiğimiz tshirt elimizde. Alırken her şey çok iyi aldıktan sonra müşteri silkeliyorlar. Multibrand madem kendi sorumlu olmayacak neden başka markaların ürünlerini satıyor?

04 Eylül 2024 20:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
04 Eylül 2024 23:34

Merhaba; Şahsi mailimde ilgili mailinizi ve dolayısıyla cadde54 multibrand yetkilisi CC sini göremedim.

05 Eylül 2024 23:59

Cevap alabilmek için tekrar Mı belirtmem gerekiyor

06 Eylül 2024 00:01

Betül hanım merhaba, Lütfen mailinizin CC bölümüne ( bilgi) bakınız orada 3 yetkili kişinin mailleri mevcut. Ayrıca onay verdiğimizi belirttik. Mağazadan değişimizinizi yapabilirsiniz.

Gökhan
12 Temmuz 2024 18:25
Occasion Tshirt Yıpranma Şikayeti

Woodsman Karatas Mağaza Yetkilileri İse Ürünlerin Arkasında Durmadı Ve Yardımcı Olmadı

04 Ağustos 2025 13:36
woodsman-karatas-magaza-yetkilileri-ise-urunlerin-arkasinda-durmadi-ve-yardimci-olmadi-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 11:37

14 Ekim 2024 15:02
Ulaş sonuçtan çok memnun

16 Kasım 2024 15:42
"Keşke bu noktaya gelmeden çözüm sağlanabilseydi ancak yine de sonrasında hızlı bir şekilde hallolduğu için memnunum. Teşekkürler..."