Ronay sonuçtan çok memnun

Mükellef (mukellef.co) Vergi Beyannamesinin Çok Erken Verilmesi

12 Ağustos 2024 13:01
Ronay'ın Teşekkür Mesajı
“Samet bey ve Muhammed beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim”

2 buçuk senedir Mükellef.co ile çalışıyorum. Muhasebemi Dijital Denetim isimli firmaya vermişler ve bu firma hafta sonu, bayramlar gibi hiçbir özel günde çalışmıyor. Bu sebeple o günlerde fatura kesemiyorum ve fatura kesemediğim için ödememi 1 hafta 10 gün sonra alabiliyorum. Ancak ben bunu sıkıntı yapmıyordum. Lakin kendileri KDV vergi beyannamesini 15-20 gün önceden veriyorlar ve işlemek istediğim giderlerimi beyanname verildiği için işleme almıyorlar. Şimdi ben fatura kesilmediğinden dolayı paramı almayışımı sıkıntı yapmıyorum ama kendileri 15-20 gün önceden beyanname verdiği için giderlerimi işlemeyip bana vergi çıkarıyorlar. Yani ben paramı almayı bekliyorum ama onlar giderlerimi işlememi beklemiyor.

12 Ağustos 2024 14:44 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Ronay Ç. Şikayetiniz incelemeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Mukellef.Co

12 Ağustos 2024 16:25

Sayın Ronay Ç., Şikayet süreciniz incelenmiş ve tarafınızla iletişime geçilerek detaylı bilgilendirme yapılmıştır ve talebiniz çözüme kavuşmuştur. Devam eden bir sorun olması halinde bizlerle iletişime geçerseniz, memnuniyetle destek vereceğimizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Mukellef.Co

12 Ağustos 2024 16:39

Dijital denetim malı müşavirlik ekibinden Muhammed bey ve mükellef.co ekibinden Samet bey hızlı bir şekilde iletişime geçip sorunumu çözdüler gayet ilgiliydiler kendilerine çok teşekkür ederim

12 Ağustos 2024 16:45

Samet bey ve Muhammed beye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim

Barış sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 17:55
Mesut sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2024 10:28
"Teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mükellef Co Firması İle Abonelik Ve İade Sorunları

06 Kasım 2024 19:37