Mudanya Belediyesi Mudanya Paşa Beach Bursa

11 Ağustos 2023 03:02

Mudanya Paşa Beach hayatımda hiç böyle bir terbiyesizlik yaşamamıştım. Bir kadına hakaret en fazla bu kadar edilir. Esen bir havada gittik, kapalı olduğunu zannettik. Biraz dolaştık, bekledik. Sonra hava açınca biz de gelirler diye düşünmüştük. Beklemeye devam ettik, onun ardından denize girmeye karar verdik. Görevli saçı olmayan, uzun boylu, fazla kilolu değildi. Bir abi geldi. Bize çok ağır hakaretler etti, küfürler etti. Bir kadına küfür etti. Çok yanlıştı. Parasını verelim dedik, istemedi. Yapabileceğimiz bir şey var mı diye sorduk, buradan çekip gidin deyip tekrar küfür etti. Bir erkeğin bir kadına yapabileceği en büyük saygısızlığı yaptı. Giyinmeye çalışıyorduk, izin vermedi. Beach'ten çıkıyorduk, bildiğin giyinmeye çalışıyorduk, izlemeye çalıştı. Hep bir gözü bizdeydi, çok rahatsız olduk. Çok büyük hakaretler, herkes işletme kuramıyor maalesef ve bu çok üzücü. Bir erkeğin bir kadına böyle davranılması çok üzücü saygısızlıktı. Küfür hak edecek hiçbir şey yapmadık, sadece açılmasını bekliyorduk. Yapılan çok yanlıştı. Lütfen, ama lütfen, ben bir kadınım, benim başıma gelen başka birisinin başına gelmesin. Kendimi çok kötü bir konumda hissettim. Hakkımı asla helal etmiyorum. En yakın zamanda da o görevlinin işten çıkarılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde adli işlem başlatmayı düşünüyorum.

26 Haziran 2025 10:58
Belediye Alanında Görevlinin Çocuklarımın Yanında Hakaret Ve Küfür Etmesi
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

Urla Plajında Hijyen, Hizmet Ve Fiyat Fiyaskosu

19 Temmuz 2025 12:12
Urla Plajında Hijyen, Hizmet Ve Fiyat Fiyaskosu

30 Ocak 2024 08:48

11 Temmuz 2024 09:35
Yr Seravan sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 23:09
"Hem tesis de ki eğitmenler hem de İBB çözüm merkezine çok teşekkür ederim, iki taraf da sorunlar karşısında çözüm odaklı yaklaşıyor. Özellikle İBB den açıkçası bir çözüme ulaşmayı veya bu kadar gözlü ulaşmayı beklemiyordum. Tekrar teşekkür ederim."