Trok sonuçtan hiç memnun değil

MSI Türkiye Laptop Şarj Sorunu

29 Mart 2024 18:59

Birkaç ay önce MSI pulse gl66 12ue-1255xtr model bir laptop satın aldım. İlk günlerde, herhangi bir uygulama açık olmadığı halde bile cihaz aşırı ısınmaya ve fan sesi çıkarmaya başladı. Windows 10 işletim sistemini yeniden yükledim; fan sorunu çözüldü, ancak üç ay sonra cihazın şarjı düzgün bir şekilde dolmamaya başladı. Bir hafta sonra ise tamamen şarj olmamaya başladı.
Cihazı 12 saat boyunca şarja taktım ancak yine de açılmadı. Servise gönderemiyorum ve bu durumdan dolayı çok mağdur oldum. Hayatımda hiçbir ürünü aldıktan sonra bu kadar hayal kırıklığına uğramamıştım. Zaten bir bilgisayarım yoktu, para biriktirerek aldım ve titizlikle kullandım; ancak şimdi o da çalışmıyor ve bilgisayarsız kaldım. MSI tarafından büyük bir mağduriyet yaşadım ve aldığıma pişman oldum.

05 Nisan 2024 18:00
msi-turkiye-laptop-sarj-sorunu-1.jpg

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek için sitelerine üye oldum ürünün seri numarası ve faturası ile kayıt ettirdim sorunu gönderirken zorunlu bir sistem bilgisi isteniyordu bunun için MSI Help Desk adında bir programı bilgisayara indirmem ve programın vereceği dosyayı yazdığım sorunla birlikte göndermemi istiyordu bilgisayar şarj olmuyor kaç aydır kapalı açılmıyor bunu nasıl yapabilirim şimdi? Bir de seri numarası ve faturasına kadar verdim bilgileri sistem bilgilerini oradan bakamıyorlar mı? Gerçekten MSI gördüğüm en kötü firma. Bu kadar da olmaz.

19 Nisan 2024 16:28

MSI'ın servisi Türkiye'de sadece İstanbul'da var o yüzden servise gönderemiyorum.

MSI Türkiye Sword 17 Laptopta Kronik Şarj Ve Bağlantı Sorunu

17 Ağustos 2025 19:35
Sena sonuçtan hiç memnun değil

MSI Bilgisayarımın Isınma Sorunu Çözülmedi

16 Aralık 2024 16:46
MSI Bilgisayarımın Isınma Sorunu Çözülmedi

MSI Laptop Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

28 Kasım 2024 22:07
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 20:41
Monster Notebook'ta Sürekli Batarya Ve Donanım Sorunları, Müşteri Memnuniyetsizliği
Nida sonuçtan hiç memnun değil

Acer Fan Çok Hızlı Çalışıyor

Nida