Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 19:34

Sultangazi MRC Home'den köşe koltuk takımı aldım. Ölçüyü yanlış yapmışlar, araya parça yapacaklardı, 6 ay oldu hâlâ yapmadılar. Aradığımda telefonlara bakmıyorlar, hep geçiştiriyorlar. Koltuk evime girdikten 1 hafta sonra kumaşların hepsi kendini saldı. Bununla alakalı da sürekli aradım, ya açmadılar ya da sürekli geçiştirdiler. Ayağı kırık geldi. Köşenin bir tanesi kalitesiz, hizmet 0. Kesinlikle ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım.

15 Ocak 2025 07:04

Sultangazi mrc Home mobilya mağazasından köşe koltuk takımı aldım bazı sıkıntılar yaşadım 6 ay sonra yaşadığım sıkıntıyı gidermek için köşe koltuk takımı mı evden aldılar kumaşı bollaşmıştı bir de kanca takılacaktı ama sadece kumaşı düzeltip göndermişler kancaları 1 hafta sonra getirip takacağız dediler üstünden haftalar geçti hala takacaklar ayrıca koltuğun yaslanma yerleri sağlam gitti bozuk geldi köşe tarafı oturmuyor biri otursa diğeri oturmuyor yaslanınca hemen açılıyor arayıp kendilerine bizzat söyledim tamam ilgileneceğiz video atın dediler videoyu attım hala ilgilenecekler yemin ederim bıktım

Ali
Ali
03 Ocak 2025 11:57

Köşe koltuk takımım fabrikaya gitmişti fabrikadan geldi kumaşlarını düzeltmişler ama köşelerin hepsine kanca takılıcaktı çünkü hepsi oynuyordu kancaları takmamışlar onları eve gelip sonra takacağız dediler sipariş geçildi dedi 1 ay oldu koltuğu alalı 1 aydır sipariş gelmemiş herhalde sürekli sürekli evimin içinde koltuğa bir şey yapılmasından çok sıkıldım hizmet hiç iyi değil

12 Temmuz 2024 12:57
MRC Home Mobilya Defolu Koltuk Takımı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 12:30

Serra Home Furniture Paramla Rezil Oldum

12 Mart 2024 16:10

26 Ekim 2023 00:44
Yener Orman Ürünleri Koltuk Takimi Kalitesiz Olup Satıcı İlgisiz

Rmm Mobilya'dan Alışveriş Pişmanlıktır.

13 Ekim 2023 16:16