Melissa sonuçtan hiç memnun değil

Wolf Gym Move N More Eryaman Salondan Kovdu! Paramı Vermedi!

23 Temmuz 2024 18:26

Paramı aldılar, taşındılar, saygısız kelimelerle bana hakaret ettiler. Devredin üyeliğinizi bize ne dediler, devretmek için gittim bana “sizin getirdiğiniz kimseyi almam içeri, şirket benim değil mi” diyerek sözleşmeyi yırttılar üzerime yürüdüler. Hem beni hem yanımdakileri mağdur edip korkuttular. Korkudan ne yapacağımı şaştım, biri yardım etsin!

23 Temmuz 2024 18:31 (Şikayetten 4 dakika sonra)

1. Başkası adına yorum yazdığınız için sizin adınıza da Savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz. Kendinize acilen iyi bir avukat tutmanızı öneririm.

23 Temmuz 2024 18:46

Tehdit ediyor firma! Herkes kalitesini görsün! Kadın başına birini tehdit etmek kolay geldi tabi!

23 Temmuz 2024 18:53

Yaptığınız saygısızlığı üyeliğinizi devredeceğiniz kişi de şahit oldu Bu da kanıtı mahkeme de görüşürüz! Kadın olmanız hiçbir şey değiştirmez hele ki başkasına saygısızlık hakkı asla vermez

23 Temmuz 2024 19:01

Siz mağdur bıraktınız ben değil. Rezilliğinize 10 tane şahit buldum hepsi yazı verecekler. Beni tehdit ettiniz. Hadi bakalım! Sizin gibileri çok alt ettim ben, hukuk yerini bulur!

23 Temmuz 2024 19:02

Sizden alacağım yüklü tazminatla bir’ hayır kurumuna bağışta bulunacağım en azından saygısızlığınızın bedelini düzelince Ödemiş olun :)

25 Temmuz 2024 19:12

Hayır kurumuna bağışta bulunacağınıza taşındığınız için 2 aydır hasta çocuğumu gönderemediğim için iptalini dilendim sizden, 2 çocuklu tek başına yaşayan asgarinin altında bir anneyim. 2 aydır başınızdan savmak yerine "mağduriyetinizi nasıl gideririz" diye soran profesyonel vicdanı olan bir yer olmanızı beklerdim. 2 aydır işkence çektirip sonraki olaylar için beni suçladınız. Ne diyeyim, bir anne yoklukta kalırken siz keyif çıkaracaksanız hiçbir şey demiyorum kolay gelsin.

26 Temmuz 2024 17:30

06 Temmuz 2023 13:49