Berat sonuçtan hiç memnun değil

Move'n More Gym Yöneticinden İptal Edilen Üyeliğin Geri Ödemesini Alamıyoruz

25 Aralık 2024 22:58

11 Kasım 2024'de iki arkadaş olarak sözleşme yaptık. Toplam 1 yıllık ücret olarak 2 kişi için 10.000 + 10.000 TL ödeme karttan çekildi. Sözleşme anında özel işlerimiz nedeniyle 25 Kasım tarihinde üyeliğimizin aktif edilmesini istedik. Tamam denildi.

Bu süreçte Fizyoterapi ve diyetisyen randevusu alıp spora öyle başlamamız önerildi. Fakat çalışanların eksik bilgi vermesi nedeniyle randevuyu alamadık. Bu süreçte yönetici? G*** bey ile arkadaşım telefonda tartışmışlar randevu alınamadığı için. Daha sonra ikili tartışmada g*** bey arkadaşıma üyeliğini iptal ediyorum paranı da ödemiyorum demiş. Arkadaşım da e*** gibi ödeyeceksin dediği için bunu bahane edip durdu bu süreçte. Bunun üzerine hiçbir hizmet almadan üyeliğimizi iptal etmek istedik. Dilekçeleri verdik.

Paşamız! Kafasına göre ödemeyi 21 gün sonra yapacağını söyledi ve yine söz verdiği tarihte değil 2 gün sonrasında ödeme yapıldı. Ama 20.000 TL yerine toplamda 12.000 TL ödeme yaptı. WhatsApp yazışmalarında da "Git istediğin yere, dava et sana daha fazla para ödemem" gibi kendini babasının çiftliğinde sanacak konuşmalar yapmıştır.

Seni her yere şikayet edeceğim dediğimde de kötü şeyler yazarsan seni dava ederim diye tehdit etmiştir. Yaşadıklarımın hepsi belgeli ve kayıt altındadır. Özetle kaydolmadan önce beyefendi görünen arkadaş iş para almaya gelince saçma sapan tek taraflı sözleşme maddesini öne sürüp akıllılık yapmaya çalışmıştır.

Ne yazık ki benzer şikayetleri, benzer mağduriyetleri şu an görüyorum. Şimdi elimden ne geliyorsa bu parayı fazlasıyla almak için uğraşacağım.

Erman sonuçtan hiç memnun değil

Üyelik Başlatma Sözünün Tutulmaması Ve Müşteri Mağduriyeti

30 Mayıs 2025 14:31
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

GYM Gang'de Aldatıcı Üyelik Ve Hijyen Sorunları

13 Nisan 2025 15:49
Müberra sonuçtan memnun

Müberra
08 Nisan 2025 01:10
"Bugün genel merkezden D*** Bey aradı ve durumu konuştuk. Üyeliğimin şubat ayında dolduğunu şu an kullandığım üyeliğin kayıt olurken hediye edilen üyelikler olduğunu bu sebeple para iadesinin olmadığını söyledi, spinning bisikletlerinin de hepsinin değiştirildiğini söylediler. Yani sorunum çözülmüş oldu kendisine teşekkür ediyorum :)"
Playstüdyo Üyelik İptali Ve Geri Ödeme Sorunu: Sözleşmeye Aykırı Durumlar
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 18:09

02 Şubat 2024 19:30