Motomax 4Riders Yağmurluk: Beklenmedik Su Geçirme Ve Hayal Kırıklığı

Motomax 4Riders Yağmurluk: Beklenmedik Su Geçirme Ve Hayal Kırıklığı
18 Kasım 2024 12:58

Ocak ayında almış olduğum 4Riders marka yağmurluk, mart ayında üçüncü defa giymemde su aldı. Ben de Motomax'a mail attım fakat geri dönüş yapılmadı ve ben de unuttum. Tabi kasım ayındayız, tekrar yağmurlar başlayınca aklıma geldi. Önce yağmurluğu inceledim; yağmurluğun ön ve arka taraflarında çatlaklar var.

Motomax'ı arayıp durumu anlattım, telefondaki arkadaş en başta garantisi yok dedi. Ben de alırken sordum, mesajda var garantisi var dediler diye belirttim. Bunun üzerine 'garantiye girmez' dendi. Çok yağmurluk kullandım ama bu kadar olanını görmedim. Keşke her yerde satılan ucuz olanlardan alsaydım, onlar en azından daha uzun süre gidiyor. Motomax büyük bir hayal kırıklığı.

18 Kasım 2024 14:30 (Şikayetten 1 saat sonra)
18 Kasım 2024 14:33

Yağmurluğun kalça kısmında ( dikiş yeri değil belirtiyorum ) çatlamalar var bu yüzden su alıyor şimdi diyeceksiniz sizinle alakalı sorun o zaman neden üst yağmurlukta hiçbir şey yok alt yağmurlukta var sadece lütfen alt yağmurluğun değişimini yapın.

18 Kasım 2024 14:40

3 defa giydim diye yazdım size 3 giymede parçalanıyorsa alın sizin olsun adres yollayın göndereceğim hakkımda haram olsun.

Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
30 Aralık 2024 17:21