13 Mart 2024 13:25

Bilgisayarımın ilk altı aylık bakımı için servise göndermiştim, ancak kargo sırasında ENTER tuşu kırılmıştı. Bunun üzerine monsternotebook.com.tr sitesinden durumu bildirdim ve geri göndermem halinde değişim yapılacağı belirtildi. Klavye değişimi için bilgisayarı gönderdim, ancak geri geldiğinde klavyenin yanlış takıldığını fark edip tekrar bildirimde bulundum. Ne yazık ki yanlış takılan klavye nedeniyle ENTER tuşu çerçevesi kırıldı. 11541797 ve 12471788 numaralı bildirimlerde belirttiğim üzere, görselleri bu bildirimlerde tek tek göndermiştim, teyit edebilirsiniz. İkinci altı aylık bakımda bu durumu izah ettiğimde, klavye tekrar değiştirildi fakat bu sefer de ESC tuşunun üstünde kırık olduğunu gördüm (görselde mevcut). İkinci el bir klavye takıldığından şüpheleniyorum, çünkü '6' numaralı tuşta soyulma başlamıştı ve bu durumu görselde işaretledim.

25 Mart 2024 00:54

Merhaba, Daha önce sikayetvar.com üzerinden başvuru yapmıştım bkz: https://www.sikayetvar.com/monster-notebook/monster-notebook-kirik-klavye-hakkinda

Bu başvuru sonrasında bilgisayarı tekrar Monster bilgisayar firmasına gönderdim, tekrar klavye değişimi yapıldı ama yine sorunlu bir klavye takılmış. 4 kez klavye değişimi yapıldı ama hep sıkıntılı işlemler oluyor. Görselde numpad kısmında ENTER tuşunun sağ tarafı bombeli olarak takılmış, bu durumu 3 kez yaşıyorum, 3 kez bombeli gönderiliyor bir müddet sonra bu bombe kısım kendi kendine çatlıyor, bütün kayıtlarıma bakabilirsiniz, hepsinin görselini paylaşmıştım. Bilgisayar neredeyse 1 aydır kargo ve Monster bilgisayar teknik servisinde gidip geliyor. Bu durum kronik bir sorun mu? Ayrıca numpad tuşlarında boya izleri mevcut...

Ek
Ek
13 Mart 2024 18:26 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Fethi U., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Onur

27 Mart 2024 14:26
Damla sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Teknik Servisin Sorun Çözmeyip Bilgisayarımı Bozması

05 Mart 2024 16:28
"Mert Bey ve en çok da Emrullah Beye teşekkür ederim. Bu süreçte gerçekten çok ilgiliydiler. Mert Bey space tuşu tedariğimi sağladı, Emrullah Bey HDD ile ilgili sorunu çözerek parça değişimi sağladı. Müşteri memnuniyeti adına pozitif bir süreçti. Bu saatten sonra tek korkum teknik donanım ile ilgili olabilir. Umarım bir daha aynı sorunu yaşamam."

10 Aralık 2023 15:31
Monster Notebook Kategorileri