Nuricem sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Abra A5 V17.2.7 Gaming Laptop Kronik Problemi (Mavi Ekran)!

Monster Notebook Abra A5 V17.2.7 Gaming Laptop Kronik Problemi (Mavi Ekran)!
21 Aralık 2023 12:41
Nuricem'in Teşekkür Mesajı
“Atakan Bey'e teşekkür ederim. Anlık olarak problemi çözdük. Umarım tekrar karşılaşmayız diyelim.”

Monster Abra A5 V17.2.7 15,6" Gaming Laptop'umu aldığımdan beri mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum ve maalesef bu sorunun kronik olduğunu bilmiyordum. Firma, şu anki tutumuyla ürünlerinin güvenilir olmadığını gösteriyor. Garantisi devam eden bilgisayarımı üç kez servise gönderdim ve şu anda sorunu çözülmeden geri gönderiliyor. Sorunun çözümü noktasında alınan cevap, mavi ekran hatasının yazılımsal olduğu ve donanımsal bir problem olmadığı yönünde. Oluşan minidump dosyalarını ve mavi ekran görüntülerini sundum, ancak sonuç yok. Bu konuda telefondan ve bilgisayara bağlanarak defalarca destek sağlandı, ancak sonuç değişmedi. Hatta bir defasında teknik destek sağlayacak kişi, minidump klasörünü almak için dosyayı rar dosyasına çeviremediği için telefonu kapatmak zorunda kaldı ve ben de dosyayı kendim hazırlayıp gönderdim (evet maalesef şaka değil). Yapılan telefon görüşmeleri ve mailler bu süreci doğruluyor. Ayrıca işletim sistemi dahil olarak aldığım ve kendilerinin kurup format attığı bilgisayarım, 2-3 günde nasıl tekrar mavi ekran hatası verebilir? Sonuç olarak değişim talebim reddedildi. Artık hakkımı aramak için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak zorundayım. Toplamda bu süreç 4-5 ay sürdü. Belki daha az sürer diye iletişim kurmak istediğimde, yetkili biri ile görüşme talebim dahi sonuçsuz kaldı. Bana ulaşan kişi yine teknik serviste cihazıma bakan kişi oldu. Bu durum beni bir süre daha mağdur edecek gibi görünüyor.

21 Aralık 2023 12:46 (Şikayetten 4 dakika sonra)

21 Aralık 2023 13:42

Merhaba Nuricem Bey, Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Nuricem
26 Aralık 2023 12:17

Ceren
15 Mart 2024 11:15
Monster Geçmeyen Mavi Ekran Sorunu
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
10 Aralık 2024 01:51