Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Monster Laptop Servis Sorunu

26 Mart 2024 21:04
Ertuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Hızlı geri dönüşleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum cihazımın sorunu giderilmiş şarj oluyor ve gayet sağlam Monster servisi ve yetkililere şikayet var a da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Monster.”

Monster Tulpar T720.6.2 model bir laptop satın aldım ve 6 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar dünyanın en iyi laptopu diyebileceğim kadar memnundum. Ancak geçen hafta şarj olmama sorunu yaşamaya başladı. Her 30 dakikada bir, bir saniyeliğine ve saatte bir anlık olarak şarjı kesiliyor ve tekrar başlıyordu. Bu durum, anlık güç değişimi nedeniyle FPS düşüşüne ve takılmalara sebep oluyordu. Bir hafta içerisinde bu sorun, 10 saniyede bir meydana gelir hale geldi ve şarj adaptörünün başlığı aşırı ısınıp cızırtı yapmaya başladı. Şarj adaptörünü tamir ettirdim fakat sorunun laptopumda olduğunu düşünüyorum. Cihazı servise gönderdim ve yenisini almak için 1600 TL ödedim. Servisten geri geldiğinde aynı sorun devam ediyordu. Servisin test yapıp yapmadığını, sorunun düzelip düzelmediğini merak ediyorum. Serviste hangi işlemlerin yapıldığını ve kimlerin çalıştığını bilemiyorum. Durumu tekrar iletişime geçerek adım adım takip edeceğim ve sizleri de bilgilendireceğim. Ayrıca YouTube'da yaptığım araştırmalarda, anakarta bağlı şarj soketinin bağlantısında çatlak veya gevşeme olabileceğini gösteren videolar mantıklı geldi. Durumu daha detaylı inceleyeceğim.

26 Mart 2024 21:06 (Şikayetten 2 dakika sonra)

27 Mart 2024 07:00

Şu an fark ediyorum şarj başlığına takılıyken (parmağımla) aşağı ya da yukarı yönlü 3-5 kg kuvvet uygulayınca şarj oluyor sabit bir şekilde

27 Mart 2024 09:46

Değerli Ertuğrul Ü., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

29 Mart 2024 15:18

Ürün tekrar serviste ve kargoya verildi sanırım sorun çözüldü şimdiden teşekkür ediyorum ürünü servise yollarken yanlış yönlendirme yapmamaya çalışın ya da sorun hakkında tahmininizi daha detaylı yazmanızı tavsiye ederim sebep sonuç içerisinde yoksa hem ekipleri hem kendimizi zora sokuyoruz ürün elime ulaşınca bilgilendiririm çok pratik ve hızlı bir servis hizmeti aldığımı düşünüyorum

30 Mart 2024 20:04

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Monster Tulpar Ve Yetersiz Teknik Servis

14 Mart 2025 21:37
Ad Yok sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Pil Sorunu Ve Yetersiz Teknik Servis

10 Ocak 2025 14:36
Berkhan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Teknik Servisinde Yaşanan Çözüm Ve Ücret Sorunları

05 Haziran 2025 22:19
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 21:33

31 Mayıs 2024 18:09