Selami sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Wing 50i Motor Garanti Dışı Sıfır Olmasına Rağmen

10 Nisan 2024 19:41

20 Ekim 2023 tarihinde Manisa'daki Dağlılar Motor'dan Mondial Wing 50i model motosiklet satın aldım. Garantili ve sıfır olarak aldığım motosikletim şu anda hiçbir işime yaramıyor. Kavrama ve kayış değişimi yapıldı; bunun için servis, benden ücret talep etti. 'Garantisi var' dediğimde 'Garanti dışı' yanıtını aldım ve benden ücret alındı. Motosiklet daha 1724 km'de ve en kısa zamanda Mondial'den bir çözüm bekliyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

15 Nisan 2024 08:28 (Şikayetten 4 gün sonra)
Selami
Selami
09 Mayıs 2024 10:43

Sorunumu çözmediğiniz gibi bir yeni sorun daha eklendi motoruma, dün yolda kaldım. Yolda kalmanın nedeni motorun, motoru boşa dönmesi gerçekten bu kadar kalitesiz bir ürün görmedim oyuncak gibi ve Mondial hiçbir şekilde ürünün arkasında durmuyor ne satan bayi ne de Mondial'in kendisi, gerçekten çok mağdurum garantili sıfır aldığım motorum şu anda çöp yazık günah gerçekten. Son bir umut Mondial'den mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Ve şunu eklemek istiyorum bu mağduriyetimi okuyan arkadaşlar, kendinize saygınız varsa lütfen Mondial'den ürün almayınız.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 10:37

Sıfır Alınan Motorda Bitmeyen Arızalar Ve Garanti Mağduriyeti