Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Wing 50i Arka Varyatör Sorunu

Mondial Wing 50i Arka Varyatör Sorunu
16 Eylül 2024 19:32

Merhabalar...
14.05.2024 tarihinde yetkili satıcınızdan aldığım Mondial wing 50i motosikletim.
Aldığım günden bu yana aşırı titreşimli gürültülü çalışmaktadır.
Ben bu motosikleti vitrinde görüp aldım. Çalıştırma deneme fırsatım olmadı. Paketli halde servise geldi ve oradan teslim aldım.
Yaşadığım gürültülü çalışma ve titreşim her geçen gün arttı.
Bu ses ve titreşim şikayeti ile ilgili yetkili servise 3 sefer gittim.
Yağlayalım düzelir denildi ama gürültü ve titreşim her geçen gün arttı.
Bende mi şans yok bilemedim.
Aldığımda arka teker yanak kısmından hatalı (yarık) çıktı. Sinyal kolu arızalı çıktı. Km göstergesi km yi göstermiyor.
Şimdi de bu ses ve titreşim arızası arka varyatörden olduğunu öğrendim.
Müşteri hizmetleriniz ile görüşmemde red cevabı aldım. Sebebi de sarf malzeme garantiye girmiyormuş. Malının arkasında değiller. Sonuçta ben üretmedim bunu.
İ** arkadaşımda da aynı sorun vardı farklı servise gitti değişimi yapıldı. Mantıklı olanda bu. Sonuç olarak bu motosikletler manuel değil gaza bas git frene bas dur. Nasıl bozabiliriz ki asfalt tan dışarı çıkmıyorum

Motosikletimin bakımını aksatmadan yetkili serviste yaptırdım.
Öğrendim ki wing 50 i modelinin çoğunda bu problem var.
Mondial sorunumu çözmüyor.
Motoru alalı 4 5 ay oldu sürekli servise git gel km yapıyoruz ağız tadıyla binemedik

profile profile
17 Eylül 2024 09:16 (Şikayetten 13 saat sonra)
Sinan
Sinan
17 Eylül 2024 15:31

Beni arayan olmadı. Merak edip müşteri hizmetlerini aradığımda yine aynı cevabı aldım. Sarf malzeme garantiye girmiyor. Ben bu motorun içine girip bozmadım sonuç olarak. Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gideceğim. Bu yazıyı okuyan varsa Mondial Motor alma yın. Aldırmayın. 4 5 aydan beri adam gibi ağız tadıyla servise gidip gelmekten binemedim.

Ümit
Ümit

Selam, ben 2023 te aldım bu motordan, kendi servisi hak getire, motoru 23k ya aldım 2 senede 23k masraf yaptım. Benim motor 80cc lik, en son bakımdan sonra bahsettiğiniz gürültü bende tamamen kayboldu. Km saati bende de bozuk şimdilik. Motor 45km hız ile gidiyordu, 65km ye çıkarttık çabuk yoruldu ve bayağı masraf açtı. 2 sene garantili satılıyor ama hiçbir parçasına garanti vermiyorlar, çünkü Çin'den en ucuz tedarikçiyle çalışıyorlar. Çinli firma bile garanti vermiyorsa alıcı ne yapsın. Kısacası pişmanlık yaşamak istiyorum diyen herkesin alması gereken bir marka ve model.

26 Temmuz 2023 14:11

Mondial 50 Wings Motorunda Bitmeyen Sorunlar

16 Nisan 2025 02:43
Mondial 50 Wings Motorunda Bitmeyen Sorunlar
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 13:41