Mondial Virago İ 50 CC Hız Limitör Kaldırma

18 Ağustos 2023 16:396.420

Mondial Virago 50 CC'i motorumun hız limitörünü hangi servisi aradıysam iptal edemeyiz diyorlar ve 80 CC'ye çevirme teklifinde bulunuyorlar. Ekonomik şartlarda ne kadar doğru anlam veremiyorum. Basit bir fişin çekimi ve beyinden reset atmak bu kadar kolay iken servislerin bu denli yokuşa sürmelerine anlam veremiyorum. Takdir edersiniz ki 90'lara 100'lere çıksın istemiyoruz, motorumuz 10 km-20 km daha hızlı gitse en azından normal yolda bizleri çok çok rahatlatır. 50 CC'yi 80'e çevirmek nasıl yasal değilse o zaman bu fişi çeksinler ve destek versinler, lütfen geri dönüş sağlarsanız sevinirim.

18 Ağustos 2023 17:20 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde 4hhicAnvM numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

6 Eylül 2023 11:58

Neden aramıyorsunuz motorumu 80 CC ye çevirdim ama yazılımı sistem kabul etmedi yine son hız 45 km anlamadım gitti yapın bir yazılım bitsin gitsin işte cevap bekliyorum

Suat
Suat
25 Ekim 2024 16:37

Mondial wing lerde arka varyatör kapağın içinde limitör var, bu modelde de aynıdır büyük ihtimalle, fişi çıkartmadan arka varyatör giden okuyucuyu yerinden çıkartıp motorda bir yere sabitleyip deneyin bir de, fiş takılı arızaya geçmeyecek, limitör devri ölçemiyeçeği için kesiciye girmiycektir, denemenizde fayda var, durumu paylaşırsınız kolay gelsin

Eki aç
Umut
Umut
5 Eylül 2023 17:38

Gökhan bey merhaba bende aynı işlemi yapmak istiyorum probleminiz çözüldü mü?

Mondial Virago'nun Sürekli Gaz Kesme Sorunu Ve Parça Bekleme Çilesi

3 Ağustos 2025 09:591.640

Mondial Virago model motorumu aldığım günden beri sürekli gaz kesme arızası verdi. Garanti kapsamında olduğu için servis...

Mondial Virago'nun Sürekli Gaz Kesme Sorunu Ve Parça Bekleme Çilesi

Tümünü Gör
Mondial Drift L 125 Cbd Sıkıntısı!

Mondial Drift L 125Cbd Sıkıntısı!

Selami
Mondial Motor Sıkıntısı!

Mondial MotorSıkıntısı!

Ersin
Mondial Ressivo 250 CC Arızalı!

Mondial Ressivo 250CC Arızalı!

Gökten
Mondial Nevada 250 Kronik Sorun

Mondial Nevada 250Kronik Sorun

Mondial Fuzion 125i Bitmeyen Sorunları

Mondial Fuzion 125iBitmeyen Sorunları

Serkan
Mondial Fuzion 125 Gaz Takılı Kalıyor!

Mondial Fuzion 125Gaz Takılı Kalıyor!

Okan

Öne ÇıkanKonular