Mondial Servis Ve Yedek Parça Sorunları

Mondial Servis Ve Yedek Parça Sorunları
02 Aralık 2024 19:10

13 ay oldu. Bayiden sıfır aldım, ilk hafta elektriksel arıza yaptı. Servise götürdüm, para talep edildi. Yaptırdım ama ödeme yapmadım. Aradan 1 ay geçti. Motor gaz kesme, tekleme sorunu yaptı. 1 hafta kadar serviste kaldı, müşür arızası olmuş galiba bir de gaz kelebek sensör arızası vardı, sonra çözüldü. Ondan sonra 6 ay boyunca bir şey yoktu, birden motor boğuldu gibi oldu. İstop etti. Çalışıyor ama gaza dokununca istop ediyordu. Zor bela servise götürdüm, garantiden çıktığı söylendi. 3 gün motorum orada kaldı, arıza bulunamadı. Aldım motoru, kendi ustama götürdüm, arızanın depo içindeki şamandıradan olduğu ortaya çıktı. Geçici parça takıldı, sıkıntısız 15 gün öyle kullandım. Sonra parçayı orijinal temin ettiler, o gün bugündür sorun sıkıntı yok. Motorum 15200 km oldu, 1 kere bando kayışı değiştirdim. 3 ay önce olmasa da giderdi ama değiştirdim. Balatalar hala orijinal, fabrikasyon oynamadım. Varyatör temizliği yaptırdım. Hava filtresi ve yağ değiştirdim, hala sorunsuz kullanıyorum. Düzde 92 km net görüyor, hafif eğimde 105 km'yi gördüm. Daha fazlasını da aldığım günden beri görmedim. Evet, Mondial satış sonrası ilgilenmiyor, yedek parça ve servisler çok kötü ama parasına göre de hakkını veriyor. Elegante modeli torklu ve seri.

03 Aralık 2024 11:32 (Şikayetten 16 saat sonra)

Habil
Habil

Aynı sıkıntı şu an bende de var gaza ufak dokundupum an istop ediyor tam sıkıntısı neymiş

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 11:09
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Wings 50 İle Yaşadığım Arızalar Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

26 Temmuz 2025 17:53