İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Tvs Ntorq Pişmanlıktır

23 Ağustos 2024 18:46

Tvs ntorq motor
19.08.2024 tarihinde tvs ntorq marka model motorumu Adıyaman yetkili servisinize arıza nedeniyle götürdüm. Motorda gaz kesme sorunu vardı. Servis ertesi gün getirmemi istedi motor sürülemediği için serviste kalmasını istedim yerimiz yok yarın getirin diye başından savmak istedi bende direttim. Hava sıcak bu nedenle götür getir yapamam orada kalmasını söyledim. İnatlaştı ve tartıştı benimle. Bende madem yetkili servisin randevu sistemiyle çalışmasını. Gelen müşteriyi geri göndermemesini söyledim. Bana saat 9’da getirmemi söyledi ama kendileri 11’de işe geliyor. Sonra eleman yok yetiştiremiyoruz gibi bahaneler sunuluyor. Dükkanın küçük yetersiz olması ya da personel eksikliği benim sorunum değil. Tartışma uzadı sonunda orada bırakmam konusunda ikna ettim. Yakıt deposunu boşaltıp temizlemişler. Motoru test etmek için benden yakıt istediler bende siz alın ben size ücretini öderim dememe rağmen ben alamam elemanım yok cevabı alıyorum. İşimi bırakıp benzin götürüyorum. Ne zaman motorum hazır olur diyorum. Test edeceğiz olursa sizi ararız yoksa kalacak deniliyor ve tekrar gidiyorum. Ertesi gün tekrar aradığımızda bakıyoruz tamiri devam ediyor deniliyor. Baştan savma konuşmalar ve ilk başta sıkıntı yaşandığı için ilgisizlik var. Ben motorumu servise bıraktığıma dair belge istiyorum. Bana ne belgesi diyor. Patron yok deniliyor. Daha önce de bakıma götürdüğümde ne bakım yapıldığına dair belge verildi ne de ödeme yaptığıma dair fatura verildi. O servise 3-4 adet motor götürüp bakım yaptırdım hiçbirinde fatura verilmedi. Kredi kartıyla ödeme yapılmıyor havale kabul edilmiyor sadece nakit isteniyor. Böyle bir servis anlayışı olamaz. İlgi yok evrak yok güven yok. Bunlar yaşadıklarımın sadece bir kısmı.
Bu konuyu bayi yetkilisine söylediğimde beni suçlayarak sen serviste sorun çıkarmışsın diye karşılık veriyor. Deprem bölgesi başka servis yok beğenmiyorsan başka servise götür cevaplarını veriyor. Adıyaman'da tek servis var diyorum. Gaziantep’e götür diyor. Müşteriye böyle mi cevap verilir? Ben servise bıraktığıma dair belge istiyorum yasal haklarımı kullanmak istiyorum dedim. Faturasız işlem yapmak ve yasal süreçte aracımın onarımının yapılması için. Bana şikayet etmek istiyorsan git şimdiden et diyor. Aynı şekilde deprem olmuş başka servis yok gibi gibi söylemler. Sürekli şikayet aldığı için bıkmış durumda. Motor sürekli arıza veriyor ve servisleri ilgilenmiyor. Bayi zaten satana kadar sonrası yok.

24 Ağustos 2024 08:22 (Şikayetten 13 saat sonra)
29 Ağustos 2024 23:21

Hala bir gelişme yok. Aracım arızalı ve kullanamıyorum. Mağduriyetim devam ediyor. Firmanın bir çabası yok.

02 Eylül 2024 00:59

Bu kadar sorumsuz bir firma olamaz hala iletişime geçip yardımcı olan yok. Yazıklar olsun sizin gibi firmaya.

23 Ocak 2025 16:58

5 ay geçti hala parça da gelmedi iletişime de geçmediler. Hiçbir şekilde tavsiye et mi yo rum… paranızı çöpe atmayın

Mondial Motor Edirne Motocity Turismo 50İ Mağduriyeti

26 Temmuz 2024 03:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 13:58
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 17:20

Mondial Motor Servis İlgisizliği Parça Teminatı 50 Turismo