Mondial Motor Servis İlgisizliği Parça Teminatı 50 Turismo

20 Temmuz 2023 18:49

Mart ayının başında Mondial Turismo 50 motorsiklet aldım. Aldıktan 2-3 gün sonra km sayacı arızalandı kafa grenajı oynamaya başladı. 14 Mart tarihinde Zonguldak Merkez T***ö*** yetkili servis ile iletişime geçtim. Benim tam 3,5 ay 21 hazirana kadar oyaladı. Parça istememek için yok dükkanda değilim. Yok şuradayım yok bilgisayarım yanımda değil. En sonunda parçayı kendi imkanlarımla kendim istedim. Aynı motoru kullanan birini yoldan çevirdim. O da aynı dertten müzdaripmiş ve onunla da ilgilenmemişler 4-5 ay bekletmişler. Yoldan çevirdiğim abi Aydın Nazilli'den Satış sonrası yetkili olan birinin numarasını verdi. Parçayı aydınla iletişime geçip kendim istettim. (Gösterge-Alt grenaj-üst grenaj) diye bu 5 dakikalık iş için servis beni aylarca bekletti. Ardından alt grenaj parçası eksik geldi. Eksik gelince parça gelmediği için şu an hala gösterge sorunum çözülmedi. Hepsini birlikte yapacağını söyledi. Yetkili servis Alt grenajı nasıl isteyeceğiz diye sorduğumda Yetkili servis "hangi numaradan istediysen onu bir daha ara iste" dedi. Yani bu nasıl bir iş anlamıyorum. İlla kavga mı etmek gerekiyor. Şu an satış sonrası sorumlu ismiyle aldığım numaraya hiçbir şekilde ulaşamıyorum.
Hem parça gelmiyor gelse bile yetkili servis parça isteyemiyor Gösterge arızalı dedim parçayı kendim istedim. Belki km kablosunda bir arıza var nereden bileceğim sorunun çözüleceğini neden ben yoldan bir Mondial kullanıcısı çevirip kendi işimi kendim çözüyorum kardeşim. Garantili diye motor satıyorsunuz ne ilgilenen var ne servis var. Şimdi alt grenaj parçası gelse sorun göstergede değil de km kablosunda çıkarsa ne olacak? Yetkili servis açıp bakmadı bile. Belki ufak bir temassızlık var ve göstergede sorun yok. Yarın beni arayan soran olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım aylarca beni mağdur ettiniz.

21 Temmuz 2023 13:17 (Şikayetten 18 saat sonra)

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servis Mağduriyeti: Sorunlar Çözülmüyor!

Çağdaş
15 Ekim 2024 09:27
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Ürün Arkasında Durmuyor.

22 Temmuz 2024 16:21
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 13:41

Ayşegül