Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Motorun Parça Temini ve Motor Arızası

21 Kasım 2023 14:47

Kısa ve öz: Mondial Revival 50 motorumu belli arızalardan sebep (motorun 1 metre bile gitmemesi) servise gönderdim. Servistende gerekli kontroller yapıldıktan sonra arızalı olan taşıtım için ecu beyin ve statör siparişi geçildi aradan geçen süre 45 gün. Sadece beyin servisin eline ulaştı statör için hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum defalarca Mondial şirketini aramama rağmen (444 80 85) telefon açılmıyor ve parça temini yapamıyoruz muhatap kimseyi bulamıyorum.

Motoru aldığımdan beri arızalar mevcut videolu bir şekilde bulunduruyorum ama muhatap bulamadığım için ne garanti kapsamında ne de parasıyla hiçbir işlem gerçekleştiremedim param direk çöpe gitti. Acilen muhatap ve parça temini bekliyorum. 0538 489 **.

01 Aralık 2023 01:04

2 ay olacak hala parça temini gerçekleşmiyor ve motor serviste bekliyor dile kolay 2 ay iletişim zaten sağlanmıyor Mondial alırken 2 kere düşünmeniz lazım hatta 3 kere. 2 aydır motoru süremiyorum yazık.

21 Kasım 2023 17:27 (Şikayetten 2 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor

23 Ekim 2025 19:41
Garanti Kapsamındaki Motorumun Arızası İçin Servis Ve Fabrika Çözüm Üretmiyor
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-4.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-2.jpg
garanti-kapsamindaki-motorumun-arizasi-icin-servis-ve-fabrika-cozum-uretmiyor-1.jpg

Mondial Servisi Fatura Vermedi Ve Ne İşlem Yapıldı Belli Değil

07 Şubat 2024 15:40

29 Kasım 2023 17:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 16:58
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Servis İlgisiz Ne Geri Dönüş Yapıyorlar Ne İlgileniyorlar Ayıp

05 Eylül 2023 14:42