Özgür sonuçtan memnun değil

Mondial Motor Manisa Kaleli Motor Servisin Den Şikayetçiyim

12 Nisan 2024 14:08

Merhabalar, ben Ö**** A***. Manisa'da Mondial marka motosikletimin servisinden memnun değilim. Motosikleti Trend Yolu'ndan aldım ve servis için bana verilen numara Kaleli Motor Servisi'ydi. Motosiklet geldiğinde servise götürdüm ve eksik parçalar olduğunu belirttim. Serviste motosikletin kalsın, iki gün içinde parçaların geleceğini ve takıldıktan sonra alabileceğimi söyledim ancak bu kabul edilmedi. Kendi imkanlarımla 700 TL karşılığında akü taktırmak zorunda kaldım. Bu durumun doğru olmadığını ve adil olmadığını düşündüm. Motosikletin ön diskinden gelen ses ve marş yapmaması sebebiyle üç defa servise gittim. Her seferinde sorun çözülmeden gönderildim. Dördüncü defasında sabah bıraktım ve arızaları belirttim. Akşam üzeri motorun hazır olduğu söylendi. Gittiğimde arızanın yapılmadığını gördüm ve servis yetkilisiyle aramızda sert bir diyalog yaşandı. 'Ben yaptım, beğenmiyorsan başka yere götür' diyerek beni adeta kovdu. Kimsenin bu şekilde davranmaya hakkı yoktur ve bu tutumla esnaflık yapılamaz. Esnafın adı M****'tir. Adresi: 75. Yıl Mahallesi, 5339 Sokak, No: 38, 45030 Yunusemre, Manisa'dır.

15 Nisan 2024 08:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

Mondial Motor Manisa Kaleli Motor

20 Mart 2024 15:13
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 10:17
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 19:23
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 16:29
Onur sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 15:48