Mondial Fury Performans Düşüşü Ve Elektriksel Arıza

12 Temmuz 2024 02:01

Merhaba
Yaklaşık 2 hafta önce almış olduğum Mondial Fury motorum daha şimdiden farları kendiliğinden sönmeye başladı. Yağmurlu havalarda yavaş gitmeme rağmen su alıyor ve motor istop edip çalışmıyor. Daha 1500 km fakat motorun performansı yarı yarıya düştü ve zorlanıyor. Bu ürünün ayıplı mal kategorisinde olduğunu düşünüyorum ve değişimini rica ediyorum

07 Ağustos 2024 13:34

Merhaba size daha önce şikayetimle ilgili iletişime geçmiştim ve bana yetkili servisi bilgilendirdiğinizi ve ücretsiz parça değişimi yapılacağını söylemiştiniz fakat yetki li servisin istemiş olduğu parçaları reddetmişsiniz bu konu ile ilgili beni aramanızı ve mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

12 Temmuz 2024 08:57 (Şikayetten 6 saat sonra)
Güner
12 Temmuz 2024 20:35

Merhaba bugün tarafınızdan arandığımda müsait değildim ve saat 3 ile 6 arasında aranmayı rica ettim 1- 2 saat sonra ise ben aradım ve bana servise götürüp şikayetleriniz ilr ilgili giriş yaptırın konu ile ilgili fabrikamız karar verecek dendi ve ben de servise götürüp motorun arızaları ile ilgili giriş yaptırdım. Bana ürün değişimi ile ilgili ne zaman haber gelir ya da süreç nasıl ilerlicek

Güner
07 Ağustos 2024 13:33

Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Mondial Furry'de Yağmurlu Havalarda Arıza Problemi

01 Ocak 2024 13:14
Güner sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 18:02
Latif sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 18:41
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 16:20

04 Mayıs 2024 18:39