Mondial Fury Akünün Bitmesi

09 Ekim 2023 12:30

Bir sene önce Alanya Göçmentürk Mondial Motor bayisinden 2022 model Mondial fury marka motor aldım. Bu süre zarfında yetkili servise gidip bakımlarını yaptırdım. Bir kerede aküyü şarj yaptırdım. Sıfır satılan bir motorun aküsü nasıl zayıflıyor ya motorun aküsü sıfır değildi ya da sıfır akü satılırken başka motorlara takılıyor. Şimdi motor çalışırken zor çalışıyor. Defalarca yolda kaldım akü değişecek dedi servis ama fabrika red kararı vermiş. Mağduriyetimin giderilmesini ve sıfır akünün yetkili servise ücretsiz olarak gönderilmesini ve bilgi verilmesini rica ediyorum.

profile profile
09 Ekim 2023 16:54 (Şikayetten 4 saat sonra)
Muhammet
13 Ekim 2023 16:00

Halen aranmamış olup kendi numaralarınınarayinca da ulaşamıyoruz

Servet

Keşke bende almasaydım çöp oldu Mondial. Garanti diye bir şey yok mondialde. Mutlaka yapmamak için sorun buluyorlar yazık markaya. Benim motorun askı aparatı arızalıydı garantiye girmez dedi, LED far sorunlu garantiye girmez dedi, buji arızalıymış garantiye girmez dedi, subaplar sıkışmış garantiye girmez dedi. Kaporta ve elektrik aksamı ve motor bölümü garantiye girmedi. Komik değil mi. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunup motoru iade edeceğim

Ali sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 16:03