Melike sonuçtan memnun

Melike
26 Eylül 2024 23:16

Bebeğimde mantar ve pişik yaptı. Önceden böyle değildi bez içeriği ve ambalajı değişince bebeğimde pişik ve sızdırma yapmaya başladı. İnternetten 400 li bez aldık bebeğimde pişik yaptı bir hafta geçmedi bir haftaya sonra yaralar olmaya başladı kanıyordu doktora götürdüm mantar olmuş bezden dedi her zaman kullandığım bir bezdi ama içeriğinin ambalajının değişmesi bizi çok mağdur etti. O bezlerin hepsini atacağım ve başka bir markaya geçeceğim. Bebeğim uyumuyor geceleri hep ağlıyor canı çok ya küpe 3 haftadır geçmedi bunun sorumlusu kim olacak. Bezin yapışı değişmiş çok sert içinde sanki tuz taneleri var. Bir daha asla bu markayı almam kimseye de aldırmam. Bir de yorum yapan herkese kopyala yapıştır yanıtlarla ya da arayarak bu iş çözülmez.

27 Eylül 2024 14:02 (Şikayetten 14 saat sonra)

Yorumlar (7)

Saniye

Merhaba geçirebildiniz mi benimde bebeğimde çok az var ilk doğduğunda Molfix kullandık ondan mı oldu acaba 2 aylık oldu hala var bezi değiştirdik yaralar geçmedi ama bir türlü

Elif

Saniye hanım merhabalar 1 sene önce yaşamışsınız nasıl geçirdiniz geçti mi kısa zaman içinde şu an aynı durumdayız ve 3 haftadır geçiremedik sanki daha kötüye gidiyor geçiyor çok üzülüyorum inşallah cevap verirsiniz

Özlem
Özlem

Benim kızım da şu an böyle çok vicdan azabı çekiyorum gerçekten kızım öyle ağlarken asla geçmiyor ne kullandıysam bir akıl verin lütfen

Saniye

Merhaba geçirebiliniz mi neler yaptınız?

Uğur
Uğur

Merhabalar şu an benim kizimdada öyle olmuş maalesef kulanmadigimiz ilaç gitmedihimiz doktor kalmadı Sizde nasıl geçti ne kulandınız acaba

Elif

Merhabalar geçti mi ne kullandınız bende aynı durumdan muzdaribim şu an cevap verirseniz çok sevinirim

Saniye

Merhaba geçti mi doktora götürdünüz mü ne dedi?

Emine
23 Ağustos 2023 18:56