Molfix Bebek Bezi Kalitesi Ve Sağlık Sorunları

10 Aralık 2024 02:10

Molfix bezini iyi kaliteli diye aldık. Bebeğimize önceki üretimden memnunduk, içinin rengi beyaz olanları üretiyorlar. Ancak bebeğim 6 aylıkken pişik ve mantar oldu. Uyuyamıyor, sancıdan ağlayıp duruyor. Cildi kıpkırmızı oldu. Bu durumdan dolayı Tüketici Hakları'na başvuruda bulundum ve hakkınızda şikayet dosyası oluşturdum. Hesabını mahkemede verirsiniz. Görsel ekleyemiyorum ama savcılığa bebeğimin ne hale geldiğine dair görseli de ekleyeceğim.

10 Aralık 2024 13:19 (Şikayetten 11 saat sonra)

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Molfix Mavi Paket Pişik

İlayda
04 Eylül 2024 03:48
Molfix Mavi Paket Pişik
Banu sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 00:18
Molfix Bebek Bezinde Kalite Sorunu Ve Cilt Problemleri

Salim
04 Kasım 2023 00:01

Bebeğimin Cildinde Kızarıklık Ve Pişik Sorunu

Fatma
19 Şubat 2025 08:14
Bebeğimin Cildinde Kızarıklık Ve Pişik Sorunu

Molfix Bebek Bezi Ciddi Pişik Ve Mantar Sorunu Yaşattı, Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

Canan
25 Eylül 2025 17:20
molfix-bebek-bezi-ciddi-pisik-ve-mantar-sorunu-yasatti-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-5.jpg
molfix-bebek-bezi-ciddi-pisik-ve-mantar-sorunu-yasatti-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-4.pdf
molfix-bebek-bezi-ciddi-pisik-ve-mantar-sorunu-yasatti-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-3.pdf
molfix-bebek-bezi-ciddi-pisik-ve-mantar-sorunu-yasatti-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-2.pdf
molfix-bebek-bezi-ciddi-pisik-ve-mantar-sorunu-yasatti-magduriyetimin-giderilmesini-talep-ediyorum-1.pdf