22 Kasım 2024 14:44

moishoesistanbul.com sitesinden 14-11-2024 tarihinde oluşturduğum 869BL6984L'numaralı siparişim tarafıma ulaştırılmadı. Yaşadığım süreci aşağıda detaylarıyla paylaşıyorum:

15.11.2024 tarihinde yani siparişimden bir gün sonra firmadan siparişin kargolandığını belirten ancak takip kodu içermeyen bir e-mail aldım. (Ekran Görüntüsü 1)

Aradan günler geçmesine rağmen siparişim bana ulaşmadı ve hiçbir kargo firmasından da hiçbir bildirim gelmedi. Ardından, 19.11.2024 tarihinde firmanın Instagram sayfasından kendilerine ulaşıp siparişimin akıbetini sorduğumda, siparişin Aras Kargo ile kargolandığı söylendi ancak kendilerinden istememe rağmen kargo takip kodu benimle paylaşılmadı ve site paneline de eklenmedi. (Ekran Görüntüsü 2) Yazışmalarda da görebileceğiniz gibi Aras Kargo'nun SMS ile takip kodunu bana ileteceği belirtildi ancak ne SMS ne de başka bir kanaldan takip kodu bana iletilmedi.

Bugün firma ile tekrar iletişime geçtiğimde Aras Kargo'nun beni evde bulamadığını ve paketimin kendilerine geri döndüğünü belirttiler. (Bir haftadır evde olmama ve siparişi beklememe rağmen.) Ayrıca saçma bir şekilde iade olan paket için tekrar paketiniz kargo'ya verildi diye bu sefer takip kodu da içeren bir e-mail aldım. (Ekran Görüntüsü 3) Yani siparişimi aldıktan sonra takip kodu sisteme eklenmiyor ancak kargodan kendilerine geri giden paketin takip kodu sisteme giriliyor. Ben böyle saçmalık görmedim.

Geldiğimiz son noktada firma ürünün stoklarında olmasına rağmen bana ücretin iade edileceğini ancak kargo ücretinin kesilerek iade edileceğini belirtiyor. (Ekran Görüntüsü 4)

Bir haftadan fazladır. Siparişimi gerek kendilerine sorarak gerekse site panelinden takip etmeme rağmen ve evde olup siparişimin bana ulaşmasını beklememe rağmen firmanın ihmali yüzünden böyle saçma bir durumla karşı karşıyayım. Ne istediğim ürünü alabildim ne de ödemesini yaptığım ücretin tam iadesini alabiliyorum. Hakikatten böyle bir saçmalığı daha önce görmedim.

Aldığım ürünün ivedi bir şekilde bana ulaştırılmasını ya da ödemesini yaptığım tam tutarın herhangi bir kesinti yapılmaksızın ivedi şekilde tarafıma iadesini istiyorum.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 01:54
Evin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 13:18

Aldığım Ürün Görseldeki Gibi Çıkmadı, İletişim Kurulamadı Ve İade Yapılmıyor

18 Ekim 2025 10:49
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-6.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-5.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-4.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-3.jpg
aldigim-urun-gorseldeki-gibi-cikmadi-iletisim-kurulamadi-ve-iade-yapilmiyor-2.jpg
Orkun sonucu yetersiz buldu

Siparişim Gönderilmiyor, Cevap Da Alamıyorum