Bilge sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 11:05

Modaybutik sitesinde satın aldığım ürün verilen bedende çok küçük geldi ve ürün belirtilen özelliklerden farklıydı. Bu nedenle firma ile iletişime geçtim. İade yapılamayacağını belirterek değişim yapılması gerektiğini söylediler. Firmada hiçbir ürünün bana ya da çevreme uygun olmadığı halde, bedeli değerinde başka bir ürün seçtim ve değişim yapılmasını talep ettim. Ancak benden 100 TL para yatırmamı istediler. Kargo bedeli adı altında ekstra bir ödeme talep edilmesi üzerine, yetkiliyle görüşmek istediğimi ilettiğimde, yetkili olmadıklarını ve telefonda kimseyle görüşmediklerini belirttiler. Verdiğimiz parayı geri almayı bir yana bırakın, üstüne para talep edilmesi firmanın ne derece güvenilir olduğunu sorgulatıyor. Konu hakkında acil bilgi bekliyorum.

18 Aralık 2023 18:20 (Şikayetten 7 saat sonra)

Gülfüz

Fotoğrafta yükledim ama yüklenmiyor bilerek yapıyorlar

Gülfüz

Asla güvenilir bir firma firma değil. Yanlış ürün gönderip iade etmek istediğinizde kargo ücreti size ait dediler. Gereği yapılsın firma hakkında. Satış yasağı koyulsun. İnsanlar kandırılmasın

Gülfüz

Yaptıkları çok yanlış. Benim istediğim ürün yerine başka bir ürün gönderdiler. İade etmek istediğimde kargo ücreti size ait dediler. Kendi yanlışlarını karşı tarafa yüklüyorlar. Gereken ne ise yapılsın.

modaybutik-urun-degisim-ve-iade-1.jpg

23 Şubat 2024 13:13
Sinem sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2023 17:35
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 19:22
Moday Butik Şikayetçiyim Sizden 👎👎