Eser sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 18:30

Teşekkür ederim. Modaselvim kaliteyi iyice bozduğunuz için eskiden bir sorun olunca arayıp müşteriye değer verir. Sorunu çözmeye çalışırdınız şimdi ise çöpe atılacak kıyafetler müşteriye teslim ediliyor yazıyoruz. Resimlerini sizlere iletiyoruz. Arıyoruz. Dönüş yapan yok bir alışverişin bedeli iki ay olmamalı. Bir tek sizlerin zamanı kıymetli değil müşteri memnuniyeti sıfır müşteri hizmetlerini arayınca kaba konuşuyorlar. Şikayetinizi kaldırın öyle iade kodu vereceğiz vs. Diye. Buraya şikayet edince aramanın anlamı yok.

23 Aralık 2024 18:13

Şikayet var logosu kıyafetlerin üzerine denk geldiği için lekeleri logo kapatmış

23 Aralık 2024 18:40 (Şikayetten 10 dakika sonra)
23 Aralık 2024 18:45

Sayın Eser Hanım, 23.12.2024 tarihinde tarafımızdan arandınız. Ancak ulaşamadık. Konu ile alakalı şikayetinizin çözülmesi adına tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

24 Aralık 2024 11:41

Sayın Eser Hanım, 24.12.2024 tarihinde tarafımızdan arandınız. Ancak ulaşamadık. Konu ile alakalı şikayetinizin çözülmesi adına tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

24 Aralık 2024 14:07
24 Aralık 2024 14:24
Modaselvim'de Müşteri Memnuniyeti Ve Kalite Düşüşü

Evet lekeli çöp ürünleri müşteriye gönderip başını ağrıtıp değişim çeki olacak deyip şimdi ise iade olacak diyorsunuz kimsenin kimseden haberi bilgisi olmayan bir firma haline gelmiş Modaselvim eskiden önceliğiniz kalite ve müşteri memnuniyetiydi. Bir daha sizden ürün alırken iki kere düşüncem. İki ayımı aldınız benden başımı ağrıtıp şimdi ise sorunu çözmek yerine üste çıkıyorsunuz aldığım ürünler bunlar kesinlikle tavsiye edilmez bu şekilde gönderiyorlar.

24 Aralık 2024 18:10

Sayın Eser Hanım, 24.12.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

24 Aralık 2024 18:45

Sayın Eser Hanım, 24.12.2024 tarihinde yaptığımız görüşme ile ilettiğiniz konuyla ilgili detayları sizinle paylaştık. Tüm soru , görüş ve önerileriniz için Müşteri Hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Modaselvim

08 Ocak 2025 12:48
Modaselvim'de Müşteri Memnuniyeti Ve Kalite Düşüşü

Bu feraceyi 7 Ocak teslim aldım en düşük derecede yıkadım ona rağmen kalıbı küçüldü resmen elimde kaldı ürün

Aslıhan
02 Temmuz 2025 14:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 13:27
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 09:45
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2025 16:57
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2025 03:18