Elkame sonuçtan hiç memnun değil

Modalife Ürünleri Asansör Olmadan Çıkarmadı

Modalife Ürünleri Asansör Olmadan Çıkarmadı
11 Mayıs 2024 15:04

Modalife Erzurum mağazasından aldığım yatak odası takımı ve oturma grubu için nakit ödeme yaptım. O dönemde ev almadığım için ürünlerin depoda muhafaza edileceği ve adres belirlendiğinde teslimat yapılacağı söylendi. Giriş katı iş yeri olan beş katlı bir daire aldım.

Ürünleri kapıya kadar getirdiler; ancak, giriş katında iş yeri olduğu için evimin beşinci kata olduğunu, kendilerinin beşinci kata taşıyacaklarını, altıncı kat için ise üç bin tl verip asansörlü taşımacı tutmam gerektiğini söylediler. Ürünü aldığım mağaza yetkilisi ile görüştüğümde, satış yapılırken neden bu durumun bana söylenmediğini sordum.

Şikayet etmek istediğimi belirttiğimde, mağaza yetkilisi eşyaların zarar göreceğini söyledi. İade talebinde bulunduğumda ise asansör masrafının bin tl'sini ödemem teklif edildi, geri kalanını mağaza karşılayacaktı. Modalife'den daha önce altı takım eşya almıştım. Ticari ahlak açısından hayal kırıklığına uğradım.

28 Mayıs 2024 12:45

Modalife Erzurum mağazadan aldığım ürünlerin teslimatında evim 6 kat olduğu için asansör ücreti istendi bununla alakalı şikayet yazdım müşteri hizmetleri beni bir kere arayarak sorunumun çözüldüğünü söyledi ama ben ödediğim 1000 TL asansör ücretimin iadesini istedim bir aydan fazla oldu ama ilgilenen olmadı sözde kurumsal görünen bir firma siz siz olun önünden bile geçmeyin sitede en kısa sürede dönüş yapılacak denmesine rağmen hala ses yok böyle bir firmadan ürün almak mı asla

13 Mayıs 2024 12:41

Modalife genel merkez bugün beni arayarak sorunumun çözüldüğünü şikayeti geri çekmesi istedi sorun nasıl çözülmüş hiçbir bilgim yok bu kadar kurumsal görünen bir firma bu kadar basit olabiliyormuş bunu anladım Modalife mi asla

14 Mayıs 2024 17:17 (Şikayetten 3 gün sonra)

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Modalife Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Dursun
09 Aralık 2024 18:32
Modalife Teslimat Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
11 Temmuz 2024 00:56
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Modalife Teslimat Sorunları Bitmek Bilmiyor

31 Temmuz 2025 13:58
modalife-teslimat-sorunlari-bitmek-bilmiyor-1.jpg
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 14:48
Esra sonuçtan memnun