Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Moda Niva (Moda. Niva) Kargo Yanıltması İade Kabul Etmemesi

23 Aralık 2023 15:30

Moda Niva isimli Instagram sayfasından ürün aldım fakat beden ölçüsü küçük geldiği için büyük bedenle değişim istedim değişim kargosu adresime ulaşınca 150 TL kargo ücreti istendi. Bende kabul etmedim. Kargo ücretsiz yazıyor olmasına rağmen. Bende ürünümü geri iade edip ücret'ini iade istedim. Firma iademiz yoktur diye mesaj ilettiler. Ben ürünü yasal süre içerisinde iade edip ödediğim ücretin tarafıma iadesini istiyorum. Her türlü yasal yola başvuracağımı Moda. Niva şirketine iletirim.

Dilek
Dilek

Mustafa bey merhaba, aynı firmadan bende ürün iadesi konusunda sıkıntı yaşadım. Haklarında Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum. Fatura göndermedikleri için firmanın adres bilgilerine ulaşamadım, sipariş oluşturduğum hattan da cevap vermiyorlar. Sizin mağduriyetiniz giderildi mi?

Dilek hanım Biz ürünü beden ölçüleri yazılanlarla aynı olmadığı için değişim ya da para iadesi istedik. Ürünü gönderdik çünkü yanıltıcı beden ölçüleri vardı. Eşim hastanede olduğu için kargo geri eve gelmiş bizi bulamayınca ücret ödenmedi diye firmaya geri gitmiş. 700 TL'ye yakın ücretimiz hala firmada rehin duruyor mesajlara dönmüyor cevap vermiyorlar. Yani sorunumuz çözülmedi maalesef.

Burak
Burak

Arkadaşlar ben oradan ürün aldım değişim ücreti zaten belirtiyorlardı en başta kargo ücretini bu kadar olduğunu

Tüketici Hakları konusunda bilgi sahibi olmanız için interneti araştırmanız yeterli olacaktır. Şikayet te bulunduğum firma kanuna uymadığı gibi kendi başına karar verme salahiyeti yoktur. Vergiye tabi tüm uygulamalar kanunlara uymak zorunda.

22 Ağustos 2023 11:28

27 Temmuz 2024 20:47
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 16:58