15 Şubat 2024 16:45

Trendyol üzerinden Mode Sofa Design isimli firmadan bir baza siparişi verdim ve yaşadığım deneyim oldukça olumsuzdu. Ürün, belirtilen süreden 1 hafta sonra teslim edildi. Ancak ürün hakkında hiçbir bilgim yoktu. Zorlukla ulaştığım firmanın sorumlusu, bazanın 2 gün içinde teslim edileceğini ifade etti. Fakat baza 8 gün sonra eve ulaştı ve montaj ekibi akşam saatlerinde montajı gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat yattıktan sonra, geceleyin baza gürültüyle ortadan ikiye ayrıldı ve ben yatağın içine düştüm. Olay gece yarısı meydana geldiği için ve yalnız yaşadığım için oldukça zor bir durumdu. Çift kişilik olan yatak, bu şekilde kırık haldeyken sabaha kadar kullanılmak zorunda kaldı. Ertesi gün Trendyol'a durumu bildirdim. Karşılaştığım sorunun çözümü için iade talebinde bulundum ancak öncelikle inceleme yapılacağı ve sürecin uzun olabileceği bilgisi verildi. Ürün zaten geç gelmişti, montajı geç saatte yapılmıştı ve şimdi de yatak kırılmıştı. İade süreci başlamadan önce bir inceleme sürecinin olacağı belirtildi. Trendyol müşteri hizmetlerinden yetkili biriyle görüşerek, sorunun çözümü için firmadan kaynaklandığını ve iade kodu ile iadenin 7 gün içerisinde yapılacağını öğrendim. Bugün 10. gün ve hala ne bir inceleme yapıldı ne de iade süreci başlatıldı. Trendyol müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtiğimde, inceleme sürecinin başlayacağı ve 1 ila 7 iş günü içerisinde ürünün alınacağı bilgisini aldım ancak kargo şirketlerinin yoğunluğu sebebiyle bu sürenin garanti olmadığı söylendi. Şu anda salonumun ortasında, koltuğumun önünde kullanılamaz durumda bir yatak var ve yaklaşık 15 gündür misafirlerimi bu şekilde ağırlamak zorunda kalıyorum. Trendyol ve Mode Sofa Design firmasından yaşadığım bu olumsuz deneyimden dolayı, bu firmalardan alışveriş yapmamayı tercih edeceğim.

17 Temmuz 2023 11:51
Sandalie Firması Ürünümü 1 Ay Göndermeyip Para İadesi Yaptı
Sandalie Firması Ürünümü 1 Ay Göndermeyip Para İadesi Yaptı
Fazıl sonuçtan hiç memnun değil

Koltuk Teslimatı Sürekli Gecikiyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

20 Haziran 2025 01:14
Koltuk Teslimatı Sürekli Gecikiyor, Müşteri Mağdur Ediliyor

19 Temmuz 2023 01:07
Melek sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 15:59

14 Ağustos 2023 12:27