Mobiliz Takip Sistemleri Tam Bir Pişmanlıktır!

Mobiliz Takip Sistemleri Tam Bir Pişmanlıktır!
01 Ağustos 2024 15:48

2022 yılında mobiliz araç takip müşteri hizmetlerini arayarak aboneliğimi iptal ettirdim ve başka bir araç takip firması ile çalışmaya başladım. Aradan 2 yıl geçmesine rağmen aboneliğimi iptal etmeyerek almadığım hizmet için 864 TL borç bakiyesi tahakkuk ettirmişler ve beni bu borçtan dolayı icraya vereceklerini belirten SMS aldım. Müşteri hizmetlerini aradığım vakit abonelik iptal birimine aktarmıyorlar. İptal için e-posta adresi veriyorlar. Oraya e-posta gönderiyorum. Gelen cevap iptal evraklarına cevap vermediğim için iptal talebimin yerine getirilmediği ve finans departmanına yönlendiriliyorum. Yasal tüm haklarımı arayacağım. Borç tahakkukunuzu kabul etmiyorum. Mobiliz müşteri hizmetleri ve yetkilileri...!

02 Ağustos 2024 09:28 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle bu talebinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak gerekli kontroller yapıldıktan sonra ilgili birim dönüş yapacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz

Kenan sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2023 14:46
"Sorunumun hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıldığı kesilen faturanın iptali sağlandığı için firmaya teşekkür ederim"
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2025 01:57
Kapanan Borçlar Yıllar Sonra Yeniden Karşıma Çıktı
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Mobiliz Takip Sistemleri Mobiliz Araç Takip Sistemleri Haksız Servis Faturası Ve Sistem Kapatma

23 Şubat 2024 22:35