Okancan sonuçtan hiç memnun değil

Mobiliz Takip Sistemleri Araç Takip Sistemlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

07 Ocak 2024 04:55

Mobiliz araç takip cihazları firmasının satış sonrası hizmet yetersizliği ve umursamazlığı nedeniyle iki adet cihaz aldım. Vodafone üzerinden 24 ay sözleşmeyle alınan cihazlardan biri arızalı geldi ve ne yazık ki değişim yapmıyorlar, ilgilenmiyorlar. Aylardır boş yere ücret ödeyerek servise gönderdim. Servise gittiğimde, otomobilime ait ihlallerin bildirim olarak gelmediğini söylediler. Ne kadar kodlama ve ayar yapıldıysa da düzeltilmedi. Mobiliz'i değiştirmemiz gerektiğini, onları aramam gerektiğini belirttiler. Defalarca aradım, 'Not alıyoruz, yazılım yükleyeceğiz, pazartesi ya da cuma günü size dönüş yapacağız, özellikle ilgileneceğim' dediler ancak kimse aramadı. Talebim, 41 ile başlayan plakalı aracım kontak kapalıyken hareket ihlali olursa bunu bildirim olarak alabilmektir. Motorbisikletimde bu özellik çok güzel çalışıyor, dokunulunca bildirim geliyor; ancak aracımda bu işlevi göremiyorum. Park halindeyken aracıma çarpıp zarar veren kişi, güvendiğimiz GPS olduğu halde haberimiz olmadan uzaklaştı. Ya cihazınızı geri alın, ya iademi yapın ya da sunulan özellikleri kullanabilmemi sağlayın.

29 Ocak 2024 13:24 (Şikayetten 22 gün sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 16:23
Hakki sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 17:02

Mobiliz Takip Sistemleri Cihazı İle Sürekli Bağlantı Sorunu

07 Ocak 2025 11:28
Kuzey sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2025 14:30
"Şikayet yayımlandıktan hemen sonra ödemeyi gerçekleştirdiler. Teşekkür ediyorum."

Araç Takip Cihazı İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

02 Aralık 2024 21:08