Hilal sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 22:33

Tuva sunucusu açıldığı gibi girerek çar kastım. 30 olunca da balık yapmaya başladım. Bilgisayarımda veyahutta telefonumda bot hileleri mevcut değil. Emeğimle oltamı 8 e kadar geçirebildim. Ban yemeden önceki gün g. M geldi. CH’de bulanan 2 arkadaşla zaten konuşuyorduk kendisinede selam verdi, chatten yazmadan gitti. Ertesi gün akşam ne hikmetse oyuna girdiğimde çarım banlanmıştı. Kurallara aykırı bir durum kesinlikle söz konusu değil. Durumla alakalı Ticket açtım, verilen cevap “Balık botu kullanımından banlandınız.” Şeklindeydi fakat ortada böyle bir durum yok. Kendilerine tekrardan bir Ticket attım ve kanıtı iletmelerini istediğimi zira ortada öyle bir kanıtın olmadığını söyledim. Çözümlendi diyerek cevap verme gereğinde bile bulunmamışlar.

Oyunda şu an balık tutan çoğu kişi banlanıyor. Yöneticilerin amacı ne kimsenin bir fikri yok.

Oyununuzu oynuyoruz fakat siz para kazandıkça üsluplarınız birbirinden iğrençleşmeye başladı. Bu oyunda fikir özgürlüğü kesinlikle yok. Fikrinizi belirttiğinizde chat ban, hesap banı yiyebiliyorsunuz. Haksız hesap banı atabiliyorlar ve karşınızda durumu açıklama niyetinde kimse yok. Bir sorununuz olduğunda ancak Ticket açarsınız. Oyunu oynayan çoğu kişinin yöneticilerle birebir iletişimi yok. Adamına göre muamele yapıyorlar.

profile profile profile
19 Eylül 2024 22:56

Bana kullanmadığım halde balık botu kullanımı diye ban atıp kanıt istediğimde cevap vermeyip sadece ticketi çözümlendi olarak gösteren g. M’ler bu arkadaşın hesabını nasıl açtınız? Bu arkadaş neden oltasını hediye ediyor? Oyunda balıktan para yapıp satmak mı yasak? Derdiniz ne sizin?

Burak

3 aydır girmediğim hesabı oyun dışı ticaretten banladılar belki 20Bin tl harcadım ve değeri daha fazladır hiçbir şekilde illegal hareketim olmadı chat banı bile yemedim balık bile tutmadım kanıt istiyorum kanıtları yok sürekli kopyala yapıştır yapıp geçiştiriyorlar sevimsiz yönetim

Samet

Aaa ne tesadüf bende ban yedim telefon iOS olmasına rağmen 3. Parti yazılım kullanmışım emek kemiren bunlar oynamayın bu oyunu

Ömer

Benimde 8 aydır emek verdiğim hesabı kapattılar. Anlamadığım eğer 3parti yazılım kullanmışsam aynı cihazda girdiğim diğer yan hesabım neden engellenmedi. Çünkü o hesabımda elit itemler yoktu.

Tolga
23 Ağustos 2024 13:48
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Hesap Engelleme İle Sarsılan Oyun Deneyimi

11 Şubat 02:39