Muhammed sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 00:13
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu çözdüğünü için teşekkür ederim.”

E-postam çalındı ve Mobile Legends hesabım alıcının üzerine geçirildi. Şu an Google hesabımı kurtardım ama Mobile Legends hesabımı kurtaramadım. Çok sık hesap kurtarma itirazı gönderdin diyor. Lütfen yardımcı olun, elimde binlerce makbuz var. Lütfen.

08 Ağustos 2024 07:02

Sorunu çözdüğünü için teşekkür ederim.

Yorumlar (15)

İrfan

Dostum birkaç soru sorucam sadece

İrfan

Dostum bana da yardımcı olabilir misin ya benimde hesabım 2 gündür çalındı ve müşteri hizmetleri sürekli yetersiz bilgi deyip duruyor

Muhammed

Kurduğun tarih ve telefonu bilsen çok rahat çekersin ben bayağı uğraştım 4 5 günün sonunda hesabı aldım işte

İrfan

Hadi be dostum birkaç soru sorucam sadece

İrfan

Kanka Instagram falan kullanıyorsan iletişime geçer misin çünkü aklımı karıştıran sorular var mesela bir yerde hesap kurulum tarihi diyor Google Play'de 2019 diyor ama Google hesabında 2022 diyor bir de kurduğum telefonu falan hatırlamıyorum nasıl olacak

Muhammed

Hesabı kurduğun tarihe kadar her şeyi doğru dene geri alırsın hesabını ve benim ki gibi birkaç foto yüklersen verir hesab8

Sürekli dene knk

Enes
Enes

Aynı sorunu yaşadım ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum hesabıma bir dünya dekont var bulamıyorum

İrem

Merhaba sizinle iletişime geçebileceğim bir yer var mı?

Muhammed

İnsta varsa salın ben yazım size

İrem

2-3 gün kaç saat aralığıyla denediniz? Ben 6 saatte bir denememe rağmen bu sorunu yaşıyorum.

Çok fazla denemeyin günde 2 defa deniyordum bilgileri doğru girmen lazım ama

İrem

Bende de form gönderdim ilk defa "çok fazla itiraz gönderdiniz" diyor. Mailime kod gelmiyor. Nasıl çözdünüz sorunu?

İstersen ben deniyebilirim

Muhammed

2 3 gün denedim elinde sonunda sayfayı geçtim sonra zaten başka bir e-posta istiyor onu yazıp şifre kuruyor hesaba atıyor otomatikmen

Sayuri sonuçtan hiç memnun değil

Mobile Legends Hesabıma Erişemiyorum Destekten Çözüm Alamıyorum Güvenliğim Tehlikede!

26 Temmuz 2025 20:18
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Hesabıma Yabancı E-posta Bağlandı Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alamıyorum

13 Ekim 2025 16:32