Fatma sonuçtan memnun

MNG Turizm Elit Tur Hayal Kırıklığı

23 Kasım 2023 11:09
Fatma'nın Teşekkür Mesajı
“Özlem hanıma ilgi alakası ve sıcakkanlılığı için teşekkür ediyorum:)”

Elit İtalya, İsviçre, Almanya, Avusturya, Polonya turuna katıldım. Rehber konusunda hiç ama hiç memnun kalmadım. Kültür, donanım anlamında demiyorum. Üslup olarak çok kötüydü. Azarlar gibi konuşuyordu soru sormaya çekiniyorduk arkadaşlarla. Hatta 1 gün can sıkıntısından dolayı ağladım. O günüm çok kötü geçti. Bizler kaç yaşına gelmiş insanlarız. Eğitimciyiz. Belli bir saygınlığımız var. Her şeyden önce insanız. Ben kendisiyle ne kadar güzel ses tonunda konuşuyorum vs. Ama o azarlıyor resmen çok aksi çok. Rehber çok önemli imiş turda onu anladım. Genel olarak turdan memnun kaldım ama rehberden değil. Hatta sırf bu yüzden bile bir dahakine sizi tercih eder miyim bilmiyorum. Çünkü o rehberle karşılaşmak dahi istemiyorum. Öyle negatif enerji veriyor. Daha sorun bile yaşamamışken 2 farklı günde 2 kere aradım. Bir problem yaşamıştım kendisinin yardımına ihtiyacım vardı. Fakat dönmedi bile. Biri saat 10 du. Hadi uyudu diyelim. Ama diğerine neden dönmez ki. Her şeyi geçtim azarlaması. Karşısında çocuk yok. Sanki çocuk azarlar gibi konuşuyordu. Kendimi çok kötü hissettim doğrusu. O yüzdem erkek rehber tercihim olur onlar daha kibarlar.
Ayrıca Prag günü biz 5 6 saat yol gittik. Bize orada verdiği süre 3 saat 45 dakika. 6 mıydı 5.45 miydi neydi bizi topladı sırf kendileri Prag gecesine gidecek diye. Zaten 16 kişi gitmedi geceye 15 kişi gitti. O nedenle o gün sadece 3 saat 45 dakika vakit geçirmek olmadı. Prag diğer küçük şehirler gibi değil biliyorsunuz. Bir de bir günde 3 saat 45 gezmek için mi turu satın aldım? Hiçbir gün o saatte otele gitmedik

Fatma
Fatma
27 Kasım 2023 15:27

Özlem hanıma ilgi alakası ve sıcakkanlılığı için teşekkür ediyorum:)

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Rehber Hizmetleri Tatilimizi Olumsuz Etkiledi

18 Ağustos 2025 20:17

27 Eylül 2023 09:05
Zulal sonuçtan hiç memnun değil

MNG Turizm MNG Tur Elit Benelüx Turu Rehber Sorunu

25 Haziran 2024 11:55
Yasemin sonuçtan çok memnun

Prontotour Orta Avrupa Turunda Uzak Oteller Ve Program Karmaşası

Yasemin
01 Ağustos 2025 00:38
"Şikayetimin üzerinden aylar geçmesine rağmen aranıp tekrar özür dilediler. Telafi etmek istediklerini ve müşterilerini kaybetmek istemediklerini belirttiler. Hatta minik bir hediye de teklif ettiler. Ben konuyu unutmuşken bile hala ilgilenip geri dönüş sağlamaları ve hizmetlerinin arkasında olmaları çok güzel. Bu ilgi bir müşteri olarak beni mutlu etti."
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı Yaratan ETS Milano Turu

Gözde