Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde Hemşirelerin Olumsuz Davranışları Hakkında Şikayet

Gülhan
17 Haziran 2024 13:392.844

Mustafa Kemal Üniversitesi araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına olan yakınım içeride kendine kötü davranan hemşireler olduğunu söyledi. Bir yoğun bakımda hastaya moral vermek gerekirken bunlar bağırıyor. Acil olarak hastane yönetimi bu konuya el atmalı.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Bölümündeki Hemşire

Hidayet
24 Ekim 2023 14:112.509

Üniversite Hastanesi bünyesinde 23-24 Ekim gecesi Kardiyolojisi bölümünde nöbetçi olan *** adlı hemşire hanım hem hastal...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Atatürk Egitim Araştırma Hastanesi Hemşire Ve Personelin Davranışları

Aylin
26 Temmuz 2024 08:385.723

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde K.B.B. servisi A grubunda babam yatıyor. Hemşireler ve hasta bakıcıları insanl...