Mistillo Ankastre Duş Seti Fiyaskosu

Erdoğan
30 Ocak 2024 11:30

Mistillo marka ankastre duş seti aldık. Keşke almasaydık; çünkü garanti süresi bitmeden müşteri hizmetlerinde sorun üstüne sorun yaşadık. Teknik servisten M*** adında bir kişi ile görüştürüldük. Bu kadar agresif, kendi bildiğini okuyan ve sizi dinlemeyen, her zaman kendi doğrusu ile hareket eden birine daha önce rastlamadım. Ürün bozuk olduğunu söylediğimizde bizi suçlayacak kadar ileri gitti.

Bu markayı tercih ettiğim için kendime kızıyorum. 30.01.2024 tarihinde başka bir marka sipariş ettim ve hayatımdan Mistillo markasını tamamen çıkardım. Hem hakaret işitiyorsunuz hem de suçlanıyorsunuz; böyle bir durum kabul edilemez. Hangi çağda yaşıyoruz? Ürünü aldığımız ilk günden itibaren sorun yaşıyoruz. Görsellerindeki şelale efekti olmadığı gibi su düz akıyor, el duşu her an elinizde kalabilir. Tuş takımları iki kez değişmesine rağmen yine bozuldu. Servis gönderelim diyorlar ve bir tuşu değiştirmek için 2.500 TL fiyat istiyorlar.

Halbuki bu ürün yeni 7.000 TL ve garantisi de bitmemiş. Tüketicilere böyle davranan bir firmayla ilk defa karşılaşıyorum.

Eren sonuçtan hiç memnun değil

Mistillo Ankastre Duş Seti Hayal Kırıklığı: Garanti Sorunu Ve Yetersiz Servis

21 Kasım 2024 12:12
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 18:45
Koltukta Renk Farkı Ve Üretim Hatası, Servis Süreci Çok Uzadı
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Esintaş Servisin Geç Gelmesi Hakkında

25 Eylül 2023 01:38