17 Şubat 2024 16:16

Satıcı, ürünleri gönderene kadar oldukça ilgiliydi; ancak gecikince 'hastayım' dedi. Biz de 'anlayışla karşıladık' dedik. Daha sonra 3000 TL'lik alışveriş yaptım. Kargo ücretini siteden ödeseydim 80 TL ödeyecektim. 'kargo ücretini biz öderiz' dedi. Ancak 148 TL'yi bana ödetti. 'sorun değil' dedim, ancak ürünler yanlış ve eksik geldi.

Değişim sürecini bekledik. Gelen ürünler kullanılmış paspaslardı. Satıcıyı aradık, telefonu açmadı ve sonrasında kabul edilemez küfürler etti. Şikayetimizi hem savcılığa hem de Tüketici Hakları mahkemesi'ne yaptık. Mesele 3000 TL değil; 3000 TL beni ne Fakir eder ne de zengin. Ancak bu kişi insanın sabrını taşırıyor.

'faturalı, yasal sayfa' diye satış yapıyor; ancak sitesi şahsına ait ve fatura kesmiyor. Ayrıca, siteyi yapan yazılımcı ile iletişime geçtik. Yasal süreçte görüşmek üzere. Bu arada Trendyol'dan da atılmış.

24 Mart 2024 01:07 (Şikayetten 1 ay sonra)

Lütfen benimle iletişime geçer misiniz

28 Mart 2024 05:59

Müşteri iletişime geçmemiştir.

Belis
Belis
Şikayeti Çözüldü

Aynı şeyi bende yaşadım hatice hanım. Bende yasal olarak her yerden hakkımı arayacağım. Pazartesi faturamı yollayacaklarını söylediler yollamazlarsa önce maliyeye daha sonra Tüketici Hakem Heyeti olmak üzere tüm yasal haklarımı kullanacağım. Reklamı yapılan ve yollanan paspasları attım size 😂😂😂saka gibiler ya gerçekten umarım siteden alışveriş yapmadan buraya bakar kadınlar. Keşke önce baksaymışım ben.

miss-arabam-sikayet-var-5.jpg

06 Mayıs 2024 10:28
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 14:36
Lastik Borsası Ekstra Ücret Talebi Ve Ücret İadesini Yapmaması