26 Haziran 2024 15:01

Kombine yakaladım, 10.104 TL veren kuponum için 9.728 TL ödediler. Şampiyon oranda 500 TL hakkınız var deniyor. Bana 260 TL verdiler. 500 vermemek için kuponun kazanan ikramiye miktarını değiştirdiler. Öncesinde ekran görüntülerini almıştım; maçlar devam ederken kazanacağım ikramiye 10.104 TL iken, maçlar bitince değiştirilip 9.988 TL'ye düşürüp puanı öyle hesapladılar. Resmen oynanmış kupona müdahale edip oranları düşürdüler. Ekran görüntülerini paylaşıyorum. Arkadaşlar, kesinlikle bu sitede oynamayın. Ekran görüntüsünü incelediğinizde göreceksiniz. Yarın bir gün yüklü ikramiye tutarsanız bunlar oranları da sonuçları da değiştirebilir. Amacım 150 TL'nin peşinde olmak değil ama göz göre göre oynama yapılıyor. Ekran görüntülerim olmasa, hayır bu kadar veriyor diyeceklerdi.

26 Haziran 2024 16:56 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Konu hakkında destek vermek adına telefon numaranızdan size ulaşamadık. Bu desteği verebilmemiz için, telefon yolu ile görüşmemiz gerekmektedir. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz her konuda İletişim formu > Bize Yazın üzerinden. Bol şanslar dileriz.

26 Haziran 2024 20:37

Telefonda ne anlatacaksınız buradan yazın herkes görsün. Neden buradan yazmıyorsunuz yanlışlıkla mı sildik amacımız tutan kuponunuzu değiştirmek değil miydi diyeceksiniz? Ben bu şikayeti herkes görsün diye paylaştım sizde açıklamayı burda. Yapmak zorundasınız her şey delilli ispatlı ekran görüntülü tutan kuponun ikramiyesini değiştirdiniz bunu açıkların bos verin telefonla ulaşmayı filan da buradan açıklama bekliyoruz

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
24 Temmuz 2024 00:14
Misli Aldatıcı Oran Tutan Kuponu Vermiyor

Emre
22 Kasım 2023 03:13
misli Kupon Oran Güncellemesi Ve Eksik Ödeme Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
05 Eylül 2023 14:05
Misli.com Yüksek Oranlarla İnsanları Yanıltıyor!
Misli.com Yüksek Oranlarla İnsanları Yanıltıyor!
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
23 Aralık 2024 16:51