Soner
20 Aralık 2024 13:18

Dün başıma şöyle ilginç bir olay geldi. Ben evdeyken telefonuma mesaj gelmiş, o sıra başka şeylerle uğraşıyordum. Telefonu elime aldığımda 'Şifreniz değiştirilmiştir' diye mesaj vardı. Misli'ye girip bir baktım, hesabımda 192 TL vardı, çekilmeye çalışılmış ama olmamış. Sonra parayı hesabımdan çekemeyince gidip 190 TL'ye kupon oynamışlar. Ben şifremi değiştirdim, Misli'yi aradım. Dün akşam az önce bana dönüş yaptılar ve dediler ki: 'Sorun gözükmemektedir. Farklı bir cihaz üzerinden giriş yapılmamış.' Telefon gece benim yanımdaydı, ben bilgisayarla uğraşıyorum. Nasıl benim cihazımdan giriş yapıldığı gözüküyor ve sizin tarafınızdan uyarı mesajı geliyor? Param çekilmeye çalışılmış, sonra kupon yapılmış. Nasıl yasal ve güvensiz bir sitedir bu! Bir de suçlu ben oluyorum! Kimse Misli'den oynamasın.

20 Aralık 2024 15:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sizi en kısa sürede arayıp bilgi vereceğiz. Saygılarımızla.

20 Aralık 2024 20:06

Değerli Üyemiz, 20.12.2024 tarihinde Bilgi Güncelleme işleminiz ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Görüşme içerisinde paylaşmış olduğumuz bilgileri Hesabım > İletişim > Gelen Mesajlar adımlarını takip ederek ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
22 Temmuz 2024 16:55

Salih
01 Mart 2024 10:52

Emre
22 Kasım 2023 03:13
misli Kupon Oran Güncellemesi Ve Eksik Ödeme Sorunu
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
29 Ocak 2024 21:50