Mion Fiyat Farkı Hakkında

Murat
13 Mart 2024 16:12

Merhaba, Özlüce şubenizde ikinci kez aynı problemi yaşıyorum. Ben de sizinle aynı sektörde çalışan biri olarak koşulları ve şartları bilen biriyim ve aynı ürünle ikinci kez aynı problemi yaşıyorum. Mağazanızdan yaklaşık bir buçuk ay önce Penti marka çorap aldım. Fiyat farkı çıktı, 'Sorun değil' dedim ve normal fiyatını ödedim. Bugün mağazanıza tekrar gittim ve aldığım ürünün reyonda 47 lira olduğunu gördüm. Kasada özellikle kontrol etmemizi rica ettim çünkü fiyat yanlış çıkıyor. Kasanızda daha önce de aynı problemi yaşadığımı belirttim ve yine 69 lira gibi bir fiyat çıktı. Reyonda ürünün arkası tamamen bu ürünle doluydu ve reyona benimle eşlik eden personeliniz de bunu gördü. 'Bu sefer affetmeyeceğim' dedim. Fiyat farkını verelim teklifinde bulundular ve hâlâ kasada bana aslında olan biteni açıklamaya çalışıyorlardı. Bu benim hatam değil ve bana hiçbir açıklama yapmadan gördüğüm fiyatı vermeleri gerekiyor. Eğer ikinci kez aynı yerde ve aynı üründe bu problemi yaşıyorsam, ürünü almadan çıktım. Sadece fiyat farkı vermemek için yapılan çabalardan dolayı bu durum hiç hoşuma gitmedi.

14 Mart 2024 09:24 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş. Kurumsal İletişim

Zeynep
15 Ağustos 2025 10:57
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
25 Temmuz 2024 12:39